fbpx

RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Nieuw op StuBru: Sidekicks, Flo, Sander en jong talent

Vandaag start ook voor Studio Brussel het nieuwe radioseizoen. De voorbije weken werd door de zender al een en ander gelost – zie 7 selectors, King of Pop en Duyster – maar er is meer.

Zo hoor je bij Michèle Cuvelier elke ochtend een andere stem om mee wakker te worden en gaat Flo Windey online op zoek naar antwoorden op vragen die ze zich tijdens het scrollen op het internet stelt. ’s Avonds laat mag Sander Vandenhende voor het eerst zijn ding doen op de radio en ook in het weekend duiken twee nieuwe stemmen op. Een overzicht van de nieuwigheden.

  • Michèle Cuvelier (28) blijft op post van 6.00 tot 9.00 uur, maar krijgt dit najaar elke dag ander gezelschap. Dat worden afwisselend Thomas Huyghe, de Nederlandse zangeres Merol, Pedro Elias, Compact Disk Dummies-frontman Lennert Coorevits en zangeres Meskerem Mees.
  • faqda is een nieuwe YouTube-videoreeks waarin Flo Windey (24) iedere week antwoorden zoekt op vragen die ze zich stelt tijdens het scrollen op het internet. Moet een studentendoop altijd zo voos zijn? Wat is dat met die ‘sucking vibrator’? En waarom zijn mijn LGBTQ+-vrienden bang? Flo Windey: “In mijn hoofd stel ik mij vaak vragen, maar als ik op zoek ga naar antwoorden zie ik ze nergens staan in de FAQ-lijsten. Alsof de dingen die jongeren willen weten, of mee worstelen, onbeantwoordbaar zijn. faqda, ik wil antwoorden.”
  • Fien en Joris vieren tot zeven: tot de terugkomst van Eva de Roo en haar nieuwe rechterhand hoor je Fien Germijns (25) en Joris Brys (31) elke weekdag van 16.00 tot 19.00 uur op Studio Brussel.
  • Om 22 uur horen we voortaan “Sander en beter”. Van maandag tot en met donderdag duikt Sander Vandenhende (22) met zijn wekelijkse gast de laatavond in, zoekend naar dingen die het daglicht niet mogen zien. Hun gedacht zeggen over de voorbije dag en in één moeite door ook een voorspelling doen voor de komende dertig jaar? Mijmeren over krokante zakdoeken, beslissen over choco op de augurken (ja/nee/veel) en de dissectie van die ‘kutplaat’ van The Killers? Na 22.00 uur mag alles.
  • Voor het weekend geeft Studio Brussel de microfoon aan jonge radioveulens Hannelore Van Besouw (25) en Margaux Amant (20). Hannelore presenteert voortaan De Tijdloze op zaterdag van 7.00 tot 10.00 uur. Margaux neemt aansluitend over voor De Afrekening van 10.00 tot 12.00 uur. Voor De Tijdloze op zondag worden de luisteraars vergezeld door ancien en radiorots in de branding Roos Van Acker.


Meer over Studio Brussel

Je zou ook interesse kunnen hebben in...
2011: Aangepaste vormgeving bij Studio Brussel

Alle toonaangevende radiostations ruilden inmiddels hun zomerse outfit voor een aangepaste herfst- en winter-inkadering. NRJ, Lees verder

Matt Berninger (The National) neemt StuBru (eventjes) over

Fans van Matt Berninger (foto bovenaan) – frontman van The National – kunnen in hun handen wrijven, Lees verder

StuBru: Eva & Max presenteren de vooravond

Een nieuw seizoen, een nieuw geluid. Vanaf maandag 28 september keert Eva De Roo, na Lees verder

2008: Donna’s David wil naar StuBru

David Van Ooteghem mag niet overstappen naar de opvolger van Donna. Hij hoort niet thuis Lees verder

Vijf ex-collega’s helpen Studio Brussel uit de nood

Siska Schoeters, Otto-Jan Ham, Linde Merckpoel, Tomas De Soete en Vincent Byloo keren (even) terug Lees verder

StuBru: en toen was er enkel nog Fien

Toen de najaarsprogrammering van Studio Brussel van start ging - precies negen dagen geleden - Lees verder

Twee coronabesmettingen: Studio Brussel moet week in quarantaine

Alle medewerkers van Studio Brussel moeten een week lang in quarantaine na twee bevestigde coronabesmettingen, Lees verder

Studio Brussel steekt Belgische live sector hart onder de riem

Dit najaar trekt Studio Brussel twaalf zondagen op rij langs Belgische concertzalen en clubs met Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Meer in vrt
Klara: sterkhouders en nieuwkomers (video)

2008: VRT doekt Radio Donna op (video)

Het radiodagboek van 31 augustus – 244 (audio)

2011: Facebook-groep is StuBru… beu

2008: Radiofederatie pleit voor ander beleid

Blad 587: Nostalgie, muziekcomputer, woonwagen (video)

Sluiten