RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Nieuw op StuBru: Sidekicks, Flo, Sander en jong talent

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vandaag start ook voor Studio Brussel het nieuwe radioseizoen. De voorbije weken werd door de zender al een en ander gelost – zie 7 selectors, King of Pop en Duyster – maar er is meer.

Zo hoor je bij Michèle Cuvelier elke ochtend een andere stem om mee wakker te worden en gaat Flo Windey online op zoek naar antwoorden op vragen die ze zich tijdens het scrollen op het internet stelt. ’s Avonds laat mag Sander Vandenhende voor het eerst zijn ding doen op de radio en ook in het weekend duiken twee nieuwe stemmen op. Een overzicht van de nieuwigheden.

  • Michèle Cuvelier (28) blijft op post van 6.00 tot 9.00 uur, maar krijgt dit najaar elke dag ander gezelschap. Dat worden afwisselend Thomas Huyghe, de Nederlandse zangeres Merol, Pedro Elias, Compact Disk Dummies-frontman Lennert Coorevits en zangeres Meskerem Mees.
  • faqda is een nieuwe YouTube-videoreeks waarin Flo Windey (24) iedere week antwoorden zoekt op vragen die ze zich stelt tijdens het scrollen op het internet. Moet een studentendoop altijd zo voos zijn? Wat is dat met die ‘sucking vibrator’? En waarom zijn mijn LGBTQ+-vrienden bang? Flo Windey: “In mijn hoofd stel ik mij vaak vragen, maar als ik op zoek ga naar antwoorden zie ik ze nergens staan in de FAQ-lijsten. Alsof de dingen die jongeren willen weten, of mee worstelen, onbeantwoordbaar zijn. faqda, ik wil antwoorden.”
  • Fien en Joris vieren tot zeven: tot de terugkomst van Eva de Roo en haar nieuwe rechterhand hoor je Fien Germijns (25) en Joris Brys (31) elke weekdag van 16.00 tot 19.00 uur op Studio Brussel.
  • Om 22 uur horen we voortaan “Sander en beter”. Van maandag tot en met donderdag duikt Sander Vandenhende (22) met zijn wekelijkse gast de laatavond in, zoekend naar dingen die het daglicht niet mogen zien. Hun gedacht zeggen over de voorbije dag en in één moeite door ook een voorspelling doen voor de komende dertig jaar? Mijmeren over krokante zakdoeken, beslissen over choco op de augurken (ja/nee/veel) en de dissectie van die ‘kutplaat’ van The Killers? Na 22.00 uur mag alles.
  • Voor het weekend geeft Studio Brussel de microfoon aan jonge radioveulens Hannelore Van Besouw (25) en Margaux Amant (20). Hannelore presenteert voortaan De Tijdloze op zaterdag van 7.00 tot 10.00 uur. Margaux neemt aansluitend over voor De Afrekening van 10.00 tot 12.00 uur. Voor De Tijdloze op zondag worden de luisteraars vergezeld door ancien en radiorots in de branding Roos Van Acker.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Het radionajaar van 2022: StuBru en De Tijdloze

Belangrijkste nieuwigheid is ‘Bijna Weekend’ op vrijdag van 13 tot 19 uur. Stijn Van de Lees verder

Nethoofd Jan Van Biesen ruilt Studio Brussel voor De Tijdloze

Jan Van Biesen neemt na 15 jaar afscheid als nethoofd van Studio Brussel en wordt Lees verder

Nieuwe ‘Warmste Week’ ook op MNM en Studio Brussel (video)

Kansarmoede. Dat is het centrale thema van De Warmste Week 2022.

Red Flames vlammen op de publieke radio

Het vrouwenvoetbal is de voorbije jaren alsmaar populairder geworden en zal deze zomer nog een Lees verder

MNM naar Blankenberge, Studio Brussel naar… overal

Gisteren beken we het ‘nieuwe gebit’ van de Grootste Familie, vandaag dat van MNM en Lees verder

Eva De Roo: nieuwe deelname aan ‘Slimste Mens’ (video)

Eva De Roo, vooral bekend van Studio Brussel en andere muziekfestivals gaat meedoen aan ‘De Lees verder

Studio Brussel: Fien gaat Adriaan vervangen op tv

TV-makers die plots achter de radiomicrofoon gaan zitten, het is vaker niet goed, dan een Lees verder

De stress-tickets van Studio Brussel (video)

We hebben ze gemist, die festivals. Dat blijkt uit de ticketverkoop voor de komende live Lees verder

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx