RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Nieuw Mi Amigo-boek op komst?

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Radio- en zeezender-fan Douwe Dijkstra was er de afgelopen jaren druk mee. Met het assisteren van de Catalaan Joan Perich bij de realisatie van zijn boek over de invloed van Radio Mi Amigo op ‘zijn’ Playa de Aro. Daarnaast zette Douwe zich ook onverminderd in voor het redden van de voormalige Spaanse studioapparatuur van de zeezender. Beide projecten bracht hij tot een goed einde.

Het Spaanstalige boek over Radio Mi Amigo verscheen vorig jaar. Uitgegeven door het gemeentebestuur van Playa de Aro, het badplaatsje aan de Costa Brava, dat in sneltreinvaart wereldberoemd werd in de Lage landen dankzij de zeezender. Datzelfde gemeentebestuur overweegt nu dit bijzonder interessante werk in een Nederlands- of Engelstalige versie uit te brengen.

Douwe Dijkstra peilt op dit moment naar de mogelijke belangstelling voor dit initiatief, ook alweer op verzoek van het gemeentebestuur van Playa de Aro. Bij voldoende interesse, die de uitgave rendabel of op z’n minst niet verlieslatend zou maken, wordt beslist dit nieuwe Mi Amigo boek al dan niet in andere talen uit te geven. Belangstellenden voor een Nederlandse- of Engelstalige versie kunnen dit doorgeven aan Douwe via: albatrosstudio@gmail.com.

Een mail betekent dat er interesse is, maar is nog geen definitieve bestelling. Liefhebbers voor deze uitgave die zich via RadioTrefpunt en het Offshore Radio Forum hebben gemeld, hoeven dit niet opnieuw te doen. Enkele exemplaren van de Spaanstalige (Catalaanse) versie van ‘Radio Mi Amigo – De droom van Sylvain Tack’, zijn momenteel nog beschikbaar. Bestellen kan via hetzelfde mailadres.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Ricky
Ricky
4 februari 2021 - 16:12 16:12

Ziet er goed uit. Nu we waarschijnlijk niet meer moeten hopen op een film over Radio Mi Amigo.
Een mooie aanvulling bij het boek van Ferry

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx