RadioVisie

  • .
    .

Nieuw jong talent op de MNM Throwback-stream

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Als ‘stilstaan gelijk is aan achteruitgaan’, wat is er nodig om vooruit te gaan? Dingen veranderen. Wijzigingen aanbrengen. Vernieuwen. En daar zijn ze bij MNM volop mee bezig. Aaron Blommaert is niet de enige die nieuw is achter de microfoon. Ook Silke Gordon, Maxine Janssens en Bob Storms zijn dat.

Aaron Blommaert sluit vanaf zondag het weekend op MNM af tussen 16 tot 19 uur. Hij kijkt samen met de MNM-luisteraar terug naar de week die voorbij is en blikt Aaron vooruit naar een nieuwe werk- of schoolweek. “Vorig radioseizoen kon ik al eens proeven van de radiowereld met de Ultratop 50. Maar nu mag ik iets doen wat ik nóg liever doe: dichter bij de luisteraar staan.”

Vanaf maandag 26 september kun je ook kennis maken met drie jonge talenten die de kans krijgen om radio te maken. Van maandag tot woensdag tussen 21:00 en 23:00 uur op de MNM Throwback-stream, te beluisteren via VRT MAX.

Silke, Maxine en Bob werden ontdekt tijdens de MNM Talentendagen, een initiatief dat de publieke jongerenzender al enkele jaren organiseert. Ook in het voorjaar van 2023 gaat men opnieuw op zoek naar jong talent via de MNM Talentendagen. Door hen een kans te geven om zich te ontplooien, wil de zender zijn rol als jongerenzender voor en door jongeren, benadrukken.

  • Silke Gordon is achttien jaar en werd geboren in Antwerpen, op haar zesde verhuisde ze naar Blankenberge. Ze studeert aan het RITCS de opleiding radio en zit op kot in Schaarbeek.
  • Bob Storms is twintig en woont in Kapellen. In de zomer van 2018 nam hij deel aan VRT NXT INVASION, een jongerenproject van VRT. Hij studeerde Interactive Multimedia Design aan de Thomas More Hogeschool.
  • Maxine Janssens is eveneens twintig en afkomstig uit Blaasveld. Ze combineert haar studies communicatiewetenschappen met acteerprojecten, het dubben van films en series en haar passie voor dans.

TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx