RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Niels Destadsbader & Regi winnen Radio 2 Zomerhit 2021

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Met een muziekshow vanuit Blankenberge werd zondagavond de winnaar gekozen van de Radio 2 Zomerhit 2021. Niels Destadsbader & Regi mochten dit jaar – opnieuw, maar voor het eerst samen – de gegeerde trofee mee naar huis nemen.

De luisteraars van Radio 2 en de kijkers van Eén brachten massaal hun stem uit, waarna Niels en Regi uiteindelijk de gegeerde prijs in ontvangst mochten nemen voor het nummer ‘De wereld draait voor jou’. Na hun aparte overwinningen de vorige jaren, mogen de twee dus samen een nieuwe trofee op hun naam schrijven. Het duo kreeg de Radio 2 Zomerhit overhandigd door Philippe Geubels.

Radio 2 Zomerhit 2021 moest het door de coronacrisis voor het tweede jaar op rij zonder livepubliek op de dijk van Blankenberge stellen, maar dat lieten Radio 2 en Eén niet aan hun hart komen. Samen zetten ze alles op alles om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

Bart Peeters en Siska Schoeters bouwden samen met de genomineerden een zomers feest, vol verrassingen en optredens voor het (beperkte) aanwezige publiek en alle kijkers en luisteraars thuis. Naast de tien genomineerden stond ook Clouseau als verrassingsact op het podium in Blankenberge. Koen en Kris brachten voor de gelegenheid ‘En dans’, een van hun grootste hits aller tijden.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx