RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

News City Academy op zoek naar jong mediatalent

Voor het tweede jaar op rij kunnen jonge mediamakers zich inschrijven voor de News City Academy Awards van DPG Media. Aanstormend nieuws- en mediatalent tussen 18 en 26 jaar kan werk insturen, gaande van artikels, podcasts, video’s of social content.

De drie winnaars van de News City Academy Awards krijgen elk een beurs van 2.500 euro om een journalistiek project uit te werken samen met de journalisten van News City. Elk jong talent kan tot en met 30 juni zijn of haar creatiefste, origineelste of strafste mediaproduct insturen, in om het even welke vorm: audio, video, geschreven of crossmediaal….

Op donderdag 5 oktober worden de winnaars van de News City Academy Awards bekendgemaakt. De drie jonge nieuwsmakers die er in geslaagd zijn om de jury te overtuigen, worden die dag in de bloemetjes gezet met een News City Academy Award.

Daarnaast krijgen de laureaten ook de kans om een journalistiek project helemaal uit te werken, op kosten van DPG Media en voor het publiek van HLN, VTM NIEUWS, het radionieuws van Qmusic en Joe, Dag Allemaal… Met tips en ondersteuning van ervaren mediamakers binnen News City.

HLN Showbits-reporter Desna Lespinoy, HLN TikTok-journalist Jonas Lips en wetenschapsexpert bij HLN en VTM NIEUWS Martijn Peters zetten hun schouders mee onder de News City Academy Awards. (DP)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx