RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Nederland: Rob Stenders terug present bij Veronica

Wekenlang bleef de architect van het vernieuwde Radio Veronica door de gevolgen van Covid-19 noodgedwongen thuis. Stemproblemen zorgden voor aanvankelijk verwarrende verschuivingen in de programmering. Gisteren in de namiddag echter dook de manager plots bij zijn vervanger Edwin Evers op. Een hele geruststelling na een periode waarbij vaak ongegronde geruchten de kop opstaken.

Aanvankelijk nam Gerard Ekdom met verve de rol als gastheer van de ‘Bonanza’ over. Voldoende om positieve recensies te oogsten en om nog maar eens te onderstrepen dat de imitator van Cliff Richard’s ‘Living Doll’ van vele markten thuis was. Vervolgens mocht Martijn Muijs de fakkel overnemen.

Niet voor lang want Edwin Evers, die sinds zijn afscheid aan de ochtendshow bij Radio 538 zich enkel tot vervangingen bij Radio 10 beperkte, waagde zich maar al te graag aan een voor hem onbekend hoofdstuk. Naarmate de afleveringen vorderden en de muziek van de luisteraar centraal stond, groeide ook de interactiviteit met sidekick Caroline Brouwer. Het leverde vaak pittige momenten op. Gisteren tijdens het laatste half uur van de show tussen 14.00 uur en 16.00 uur kreeg de voormalige koning van de ontbijtradio gezelschap van Rob Stenders.

Uit zijn relaas bleek dat de problemen rond corona snel verleden tijd waren maar dat de stem echt niet klonk zoals het hoorde. Zodoende nam het een hele tijd in beslag eer het belangrijkste orgaan bij het maken van radio een beetje op niveau belandde. Ondanks de actuele lichte hinder kondigde hij zijn spoedige terugkeer aan waarop uitgebreid de tijd werd  genomen om Edwin Evers uitgebreid te bedanken voor zijn meer dan geslaagde invalbeurt. Benieuwd hoe een en ander deze woensdag zal verlopen. (FvM)


Amptec

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Veronica, probeer eindelijk eens radio anno 2021 te maken!

Wat ik zou doen als ik de baas was bij Veronica? De kogel is door Lees verder

Luistercijfers Nederland: Qmusic sluipt nog dichter bij

Geen grote verrassingen bij de luistercijfers voor de maanden juni en juli 2021. NPO Radio Lees verder

Requiem voor een Zwart Schaap (audio & video)

'Veronica Sorry, is het nou allemaal echt voorbij?' Het antwoord kwam in de late namiddag Lees verder

De muziek stierf twee keer! (update)

‘The day the music died’. Wikipedia stuurt je naar 3 februari, 1959. Waarbij wordt verwezen Lees verder

Nederland: Peter’s liefde voor de radio

Duizenden landgenoten en talrijke radiostations namen donderdagochtend 22 juli, op emotionele wijze afscheid van de Lees verder

Nederland: Edwin Evers tijdelijk bij Veronica

De doorstart van het vernieuwde Radio Veronica verloopt problematisch. Oorzaak: de gevolgen van Covid-19 die Lees verder

Het is vandaag 17 juli… 1994 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een Lees verder

Het is vandaag 13 juli… 1972 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een Lees verder

Meer over Veronica

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x