RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Nederland: Meer Ruud bij NPO Radio 2?

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Sinds de aanzwellende en niet ontkende geruchten over een mogelijke overgang van Rob Stenders naar Radio Veronica, is er één en ander in beweging bij NPO Radio 2. Of het verband houdt met een mogelijk vertrek van de presentator van het succesrijke ‘Platenbonanza’, blijft voorlopig in het midden.

Het is nochtans duidelijk dat men kort op de bal speelt. Bovendien manifesteerde Ruud de Wild (foto bovenaan) zich recent op de sociale media met een vrij opvallende boodschap. Een korte reis naar Lissabon leidde tot een verblijf in quarantaine voor de presentator en zijn vriendin Okcay Gulsen. Noodgedwongen moesten ze van thuis uit het dagelijkse namiddagprogramma (16.00 – 18.00 uur) voor de KRO/NCRV verzorgen.

Blijkt nu dat, in overleg met zijn werkgevers, ernstig wordt overwogen om De Wild naar het weekend uit te breiden. Dit bleek toen een clipje met daarin de bekende duo’s Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Gerard Joling en Gordon opdook. Het ziet er dus naar uit dat het koppel in de nabije toekomst één of meerdere blokken op zaterdag en/of op zondag mag invullen. Als vervangers voor de vermoedelijk afscheid nemende Rob Stenders en wellicht ook Leo Blokhuis?

Zeker omdat beide heren ook reeds over hun eigen radiostation op met multimediaplatform JUKE beschikken. Indien deze wijzigingen inderdaad doorgevoerd worden, krijgt het weekend, mede door de aanwezigheid van Emmely de Wilt en Jeroen van Inkel, een flinke opwaardering. (FVM)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx