RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

MNM1000 met bekende gast-presentatoren

Peter Van de Veire en Gert Verhulst presenteren samen de Ochtendshow

Volgende week gaat MNM voor de dertiende keer op zoek naar de duizend favoriete songs van hun luisteraars. De DJ’s krijgen daarbij versterking van heel wat bekend volk. Zo zal Gert Verhulst een hele week lang, samen met Peter Van de Veire, de ochtendshow presenteren. Ook Sander Gillis krijgt elke dag een bekende co-presentator: Pommelien Thijs, Laura Tesoro, Aster Nzeymana, Metejoor en Kim Van Oncen.

Luisteraars kunnen vanaf aanstaande woensdag 10 november om 16:00 uur, gedurende 24 uur, stemmen op hun favoriete songs. Sander Gillis en Laura Govaerts zullen dan een etmaal lang non-stop presenteren. Tijdens de week van 15 tot 20 november kan de top 10 nog definitief in de juiste volgorde geschikt worden. Wie uiteindelijk ‘Verover mi’j van Niels Destadsbader opvolgt wordt op zaterdag 20 november, iets voor 18:00 uur, duidelijk.

Laura Govaerts (foto) ontvangt tijdens de week van de MNM1000, van maandag tot vrijdag, de bekende gasten tijdens een Instagram Live. Daar speelt ze een quiz waarbij prijzen te winnen zijn. Daarnaast trekt Laura ook door Vlaanderen om DAB+ – radiotoestellen uit te delen aan zij die graag naar de lijst willen luisteren, maar dat om een of andere reden nog niet kunnen.

° De MNM1000 vanaf maandag 15 tot zaterdag 20 november op MNM en via de MNM-app.  


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx