RadioVisie

 • .
  Spotlight
  .

MNM zomert: nieuw ochtendduo, Start to DJ en nog veel meer

MNM-luisteraars hoeven zich in de lange zomervakantie geen moment te vervelen. Met Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert presenteert een gloednieuw duo de Ochtendshow. MNM trekt een hele zomer lang naar verschillende kampplaatsen en hijst er de MNM-vlag. Jong talent wordt in de kijker gezet tijdens MNM Start To DJ. Online luister je naar de nieuwe podcast ‘Tokyo Hotel’ en het tweede seizoen van ‘Lotte gaat diep’.

De Ochtendshow: met gloednieuw duo Kawtar en Robin

Je hoorde hen misschien afgelopen zaterdag al samen presenteren tijdens Marathonradio. Wel, Robin & Kawtar (foto boven) presenteert tijdens de maand juli ook de Ochtendshow van 6 tot 9 uur. Kawtar is al iedere ochtend te horen in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Jong geweld Robin is sinds augustus vorig jaar MNM-dj van het programma BFF – Best Friends Forever. In augustus neemt Evelyn De Backer de Ochtendshow voor haar rekening.

Deze zomer biedt MNM extra online luisterplezier met twee podcasts:

Lotte Gaat Diep

In het tweede seizoen van ‘Lotte Gaat Diep’ praat MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael met tien bekende Vlamingen over verschillende onderwerpen. Welke plaats hebben liefde, vriendschap, relaties en seksualiteit in hun leven? Hoe gaan ze om met kleine frustraties in een relatie, met liefdesverdriet, met onzekerheden over hun lichaam…? Alvast zangeres Klaasje Meijer van K3 laat Lotte in haar hart kijken. Op maandag 28 juni kom je in de Ochtendshow op MNM te weten welke andere negen BV’s hun warme verhalen met Lotte delen.

Tokyo Hotel

MNM-dj’s Ann Reymen en SportStan volgen de sportzomer op de voet en brengen leuke verhalen rond het EK Voetbal, de Ronde van Frankrijk, en de Olympische Spelen. Maar, er is meer. Ann Reymen gaat ook dieper in op sportverhalen in de podcast Tokyo Hotel. Elke aflevering maakt ze samen met atleten een auditieve trip door een hotel waar ze vaak verblijven. Wat doen ze in hun kamer als ze daar uren alleen zitten? Hoe vaak moeten ze voor een wedstrijd naar het toilet…? Je komt het allemaal te weten in Tokyo Hotel.

Vanaf vrijdag 23 juli, bij de start van de Olympische Spelen, zijn tien atleten in Tokyo Hotel:

 • Alexandre Marcourt is een jong zwemtalent. Zijn specialiteit is de vrije slag.
 • Tim Brys & Niels Van Zandweghe gaan voor een medaille in de discipline roeien.
 • Baanwielrenner Kenny De Ketele wil aan de zijde van Robbe Ghys de kroon op het werk zetten in de ploegkoers.
 • Emma Plasschaert, zeilster uit de Laser Radial-klasse.
 • Hanne Claes is een 400 meter hordeloopster die ook sprint voor het aflossingsteam de Belgian Cheetahs.
 • Polsstokspringer Ben Broeders neemt het tijdens de Olympische Spelen op tegen wereldwonder Armand ‘Mondo’ Duplantis.
 • Basketcoryfee Ann Wauters gaat met de Belgian Cats voor het eerst naar de Spelen.
 • Thomas Briels & Loïck Luypaert, twee Belgian Red Lions.
 • Muurklimster Anak Verhoeven gaat niet naar de Olympische Spelen, maar vond wel een bijzonder leven in de klimsport.
 • Taekwondoka Jaoaud Achab behoort tot de wereldtop.

Jong talent in MNM Start To DJ

Met MNM Start To DJ gaat MNM opnieuw op zoek naar jong dj-talent dat van achter de decks en knoppen iedereen omver blaast, en elke dansvloer kan vullen met een stomende dj-set. De afgelopen jaren kregen de carrières van dj’s 5NAPBACK, Manuals, Voltage en Merlo een gigantische boost, nadat ze de wedstrijd wonnen, met bekendheid op nationale radio, en boekingen op grote feestjes en internationale festivals als gevolg.

Ook deze editie geeft MNM graag de kans aan alle jongeren vanaf 16 jaar om deel te nemen aan Start To DJ. De finalisten zullen op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 augustus het beste van zichzelf tonen in uitdagende dj-battles met publiek in zomerbar Ipanema van club Versuz in Hasselt. Dit alles onder het toeziend oog van een bekende professionele jury en met begeleiding van MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch en Laurens Luyten, die de luisteraars mee laten genieten van de partysfeer.

De winnaar van MNM Start To DJ wordt niet alleen één van de huis-dj’s van MNM, maar krijgt ook de exclusieve kans om te spelen in het enorme Sportpaleis tijdens de twee concerten van topdj’s Dimitri Vegas & Like Mike op vrijdag 17 en zaterdag 18 december. Inschrijven voor MNM Start To DJ kan tot en met dinsdag 6 juli via mnm.be.

MNM hijst de vlag op jouw kamp

Na alweer een bijzonder jaar kunnen jongeren deze zomer opnieuw genieten en ontspannen. MNM maakt vier weken lang verschillende kampen MNM-approved door er een MNM-kampvlag te hijsen. Daar hoort elke week een verrassing bij, want het kamp met de gouden vlag, wint een exclusief dansfeest. Inschrijven kan via mnm.be.

Westtoer

Op donderdag 1 juli maakt MNM-dj Astrid Demeure van 13 tot 19uur radio vanop het Epernayplein in Middelkerke. Ze ontvangt verschillende ambassadeurs van de kust en praat met hen over mode, kunst, muziek… Ze wordt die dag bijgestaan door mobiele reporters Wanne Synnave en Aaron Blommaert. Zij testen verschillende watersporten uit zoals zeekajak en Stand-Up Paddle.


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Peter Van de Veire neemt afscheid van MNM

Peter Van de Veire kondigde deze ochtend - donderdag 2 december - aan dat hij Lees verder

MNM1000: Coldplay na 10 jaar weer op nummer 1

De dertiende editie van de MNM1000, de lijst met de favoriete songs van de MNM-luisteraars, Lees verder

MNM1000 met bekende gast-presentatoren

Peter Van de Veire en Gert Verhulst presenteren samen de Ochtendshow Volgende week gaat MNM Lees verder

MNM: GO! SBSO Zonnebos Campus Brasschaat is Strafste School 2021

MNM heeft GO! SBSO Zonnebos Campus Brasschaat uitgeroepen tot De Strafste School van 2021. De kersverse winnaar kreeg Lees verder

MNM: nog meer podcasts en videoreeksen

MNM breidt het podcast- en videoaanbod sterk uit met heel wat nieuwe reeksen. De jongerenzender Lees verder

Smack Trax, een buitenbeen in sonic branding (audio)

MNM, de jongerenzender van de publieke omroep VRT, heeft een nieuwe 'batch' jingles on air. Lees verder

MNM: sprekende vuilnisbakken op school (video)

Voor de elfde keer al begint op MNM de strijd om de mooiste titel die Lees verder

Opmerkelijke passage van Ingeborg bij MNM

Ingeborg, eerder zangeres en tv-presentatrice, maar tegenwoordig vooral bezig in haar centrum dat mensen wil Lees verder

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x