RadioVisie

  • .
    .
Heynen

MNM Rising Star 2023: zoeken naar muzikaal talent

MNM heeft de nieuwe editie van MNM Rising Star afgetrapt. De jaarlijkse zoektocht naar nieuw muzikaal talent in Vlaanderen dat  in de voetsporen kan treden van Judith en OLIVIA. De VRT wil dat jonge talent ten volle ondersteunen en stimuleren. De winnaar krijgt ook de kans om een single op te nemen en uit te brengen.

In deze zesde editie zetelen enkele grote namen in de jury: Metejoor, Laura Tesoro en de Nederlandse rapper Snelle. Voor Metejoor startte de weg naar de top toen hij in 2018 een talentwedstrijd bij MNM won.

Ex-finalisten van MNM Rising Star als OLIVIA, Chérine, Hunter Falls en RAPHA kregen de afgelopen jaren airplay op radio en televisie. Dat de wedstrijd een springplank is voor een muzikale carrière blijkt ook uit het succes van Judith Van Hirtum (foto bovenaan), die vorig jaar de wedstrijd won.

Inschrijven voor MNM Rising Star kan door een cover in te sturen via TikTok met de vermelding #mnmrisingstar. Vorig jaar leverden deze filmpjes in totaal ruim 1,3 miljoen views op. De inschrijvingen lopen nog tot en met zondag 7 mei. De uiteindelijke finale zal plaatsvinden op 26 mei in het Antwerpse Sportpaleis.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx