RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

MNM zet 2022 in met nieuwe programma’s

MNM, de jongerenzender van de VRT, trapt het nieuwe jaar af met drie gloednieuwe programma’s. De jonge talenten Jarno Boone, Esther Nwanu en Robin Keyaert starten na de kerstvakantie hun eigen programma. Ook MNM Party breidt uit met een nieuwe show over Tomorrowland Winter en met een wekelijkse dj-set van Masai.

Bewegen met ‘Bouger!’

Esther Nwanu is er elke vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 19:00 uur met Bouger! Bouger! Zij houdt de luisteraar gezelschap tijdens het weekend waarin de doelgroep verondersteld wordt meer in beweging te zijn. Onderweg naar de hobby, met de kinderen, thuis aan het werk, op weg naar de winkel, aan het hoppen of naar een feestje.

Kortom, onderweg naar het weekendgevoel. DJ Voltage zorgt voor de bij horende playlist, live aan elkaar gemixt. Esther Nwanu (23) afkomstig van Laakdal, wonend in Brussel, werd ontdekt bij MNM via de talentendagen en ging van start bij MNM Late Night. Daarnaast presenteerde ze onder meer Marathonradio, MNM R&Beats en MNM Stressed Out.

Met de hulp van een ouderwetse Nokia 

Robin Keyaert, zopas papa geworden, is vanaf 23 januari elke zondag van 16:00 tot 20:00 uur te horen met ‘Robin van de radio’. In zijn nieuwe show is de radio helemaal van de luisteraar, een doorgeefluik voor hun verhalen en verzoeknummers. Spontane gesprekken om het weekend af te sluiten zijn de hoofdmoot. Over kleine dingen die voor mensen heel groot kunnen zijn, zoals dat ene persoonlijke topmoment dat de afgelopen week de moeite maakte.

Elke week belt Robin ook het nummer van de GSMNM, zonder dat hij weet wie hij aan te horen krijgt. Die GSMNM is een ouderwetse gsm (Nokia 3310) die elke week aan iemand anders doorgegeven wordt, voor een verrassend gesprek met een BV (een boeiende Vlaming).

Robin Keyaert. (27) woont in Gent. Hij studeerde Kleinkunst aan het conservatorium van Antwerpen. Heeft een eigen muziektheatergezelschap More Dogs en toerde met Ontroerend Goed, een Gents theatergezelschap rond. Bij MNM presenteerde hij BFF, maakte de videoreeks A Song For A Friend en samen met Kawtar Ehlalouch nam hij afgelopen zomer de ochtendshow voor zijn rekening.

° Lees verder onder de foto’s

Hallo met Jarno

Van maandag tot donderdag is Jarno Boone aan het werk. Hij neemt het slot van 22:00 uur tot middernacht voor zijn rekening met het gloednieuwe Hallo met Jarno. In deze interactieve show luistert hij naar iedereen die iets te vertellen heeft of die nog even zijn gsm tegen zijn oor wil duwen. Ben je naar de film geweest, heb je naar de finale van je favoriete tv-programma gekeken of wil je het even over de ruzie met je beste vriend hebben, Jarno is die ene persoon die altijd opneemt. 

Jarno Boone (26), woont in Antwerpen maar is afkomstig uit West-Vlaanderen. Hij deed ervaring op als publieksopwarmer, geeft commentaar bij NBA wedstrijden op ELEVEN Sports en presenteert sinds september 2021 op MNM.

Heynen

Vaste waarden en meer nieuwigheden

In 2022 neemt MNM ook afscheid van één van de vaste waarden, op 1 april zal Peter Van de Veire voor het laatst te horen zijn. Gillis & Govaerts proberen in januari samen met de luisteraars de goede voornemens vol te houden. En ook Brahim en Astrid Demeure zijn dit jaar van de partij. Net als de MNM50 met Wouter Van den Breen en de Ultratop met Aaron Blommaert. Generation M met Dorianne Aussems zorgt opnieuw voor een interactieve radiotalkshow met als focus jongeren. Tot slot krijgt ook jong talent een kans tijdens MNM Late Night.

Vanaf vrijdag 14 januari start MNM omstreeks 23:00 uur met MNM Party: The Road to Tomorrowland Winter met een vooruitblik op de tweede editie van Tomorrowland Winter. Op zaterdag wordt een gloednieuwe DJ verwelkomt: Masai die van 22:00 tot 23:00 uur MNM Party voor zijn rekening zal nemen met elke week een set vol stomende afrobeat, hip hop en R&B.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx