RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

MNM stuurt Sander Gillis en Laura Govaerts (weer) het bos in

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bijna een jaar geleden overleefden DJ’s Sander Gillis en Laura Govaerts een week in een bos. Zo spaarden ze ruim twee-en-en-half duizend bomen bij elkaar voor een nieuw bos, dat eind 2021 werd gepland en de naam ‘het Zonnebos’ kreeg. Omdat meer bos altijd beter is, doen ze het dit jaar opnieuw. Van 11 tot 15 april zal het duo (proberen te) overleven in het Chartreuzenbos in Holsbeek en Lubbeek. 

En dat overleven mag je letterlijk nemen. Behalve de kleren die ze dragen en hun radiostudio hebben ze niks bij. Eten, slaapplek, warme kledij… alles moeten ze krijgen van de luisteraars. Als ze erin slagen om het een week vol te houden, sparen ze dit keer vijfduizend bomen bij elkaar voor een nieuw bos dat later dit jaar gepland zal worden. 

In deze nieuwe editie is er ook een bijkomende uitdaging. Tijdens Expeditie Gillis & Govaerts wekken Sander en Laura alle stroom voor het project lokaal op door te fietsen. Stoppen ze met trappen, dan is er niets te horen op de radio.

“Het beste avontuur is er een dat je zo opnieuw zou willen doen, en da’s zeker het geval voor onze Expeditie. Dit jaar pakken we het nog groter aan: dubbel zoveel bomen planten én zelf onze elektriciteit bij elkaar trappen. En hopelijk ook dubbel zoveel enthousiaste hulp van onze luisteraars, anders houden we het niet lang uit in het bos. Dus: help ons!” 

Een hele week live op MNM

Sander en Laura brengen meerdere keren per dag verslag uit op de radio. Van maandag 11 tot donderdag 14 april. Tussen 07:00 en 10:00 uur en van 14:00 tot 21:00 uur. Op vrijdag 15 april tussen 07:00 en 10:00 uur en van 14:00 tot 19:00 uur. Op MNM en in de MNM app.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx