RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

MNM Start To DJ 2020 – Winnaar gezocht!

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De vijf finalisten van ‘MNM Start To DJ 2020’ zijn bekend. Simon Says, VolTrack, TRSTN, Karakals en Voltage maken kans om in de voetsporen te treden van DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex, Merlo en Manuals. Tijdens de finaleweek van 10 tot en met 13 augustus geeft het vijftal het beste van zichzelf om deze titel in de wacht te slepen. 

De winnaar wordt één van de huis-dj’s van MNM, mag draaien op het eerstvolgende MNM Stressed Out-evenement in club Versuz in Hasselt én krijgt een exclusieve dj-masterclass met persoonlijke tips en tricks van Regi.

Voor het tiende jaar gaat MNM op zoek naar de strafste jonge dj van het moment. Getalenteerde jongeren vanaf zestien jaar die met enkele platen een feest in lichterlaaie kunnen zetten, konden zich online inschrijven. MNM-dj Laura Govaerts maakte deze week bekend wie het tot de finale hebben geschopt. Van 10 tot en met 13 augustus barst de eindstrijd los. 

De vijf geselecteerde finalisten draaien er vanuit de MNM-studio op los. De vakjury bestaat onder andere Regi, MATTN, DJ Licious, enkele ex-winnaars van ‘Start To DJ’ die een prachtige carrière hebben overgehouden aan de wedstrijd en experten die hen zullen coachen op vlak van styling, sociale media en netwerken binnen de dj-wereld. 

Na een week vol sets en opdrachten is de winnaar bekend op donderdagavond 13 augustus. Wie de vijf zijn, staat uitgebreid in deze pdf-file.

° MNM Start To DJ finaleweek: van maandag 10 tot en met donderdag 13 augustus van 19:00 tot 22:00 uur op MNM en in de MNM-app.
° Finale MNM Start To DJ: donderdag 13 augustus van 19:00 tot 22:00 uur op MNM en in de MNM-app.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx