RadioVisie

 • .
  Heynen
  .

MNM start Thuis-audiofictie tijdens Marathonradio

De opnames voor de Thuis-soap (één) kunnen weer starten, en er is alweer nieuws voor alle fans: vanaf dinsdag 9 juni brengt MNM in ‘Taxi Nancy’ Thuis-verhalen tijdens Marathonradio. MNM is daarmee de tweede radiozender van de VRT die Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks omarmt: eerder al bracht Radio 2 de audiofictiereeks ‘Ik, Karin’ bij De Madammen.

Hans Roggen (producer Thuis): “We merken uit de reacties op de sociale media dat de luisteraars de audio-fictiereeks op Radio 2 fijn vinden. De massale luistercijfers maken het duidelijk: hier had Vlaanderen nood aan. Nu valt er nog meer te beleven op MNM. Nancy is een personage dat iedereen aanspreekt en bij jong en oud populair is. Het idee om iets bijzonders met ‘Taxi Nancy’ te doen, sluimerde al een tijdje. Dit is een uitgelezen kans om dat idee te verwezenlijken, met MNM als ideale partner.”

De MNM-luisteraars en studerend Vlaanderen zullen elke dinsdag en donderdag tijdens Marathonradio kunnen luisteren naar een nieuwe aflevering. Ook MNM-dj Peter Van de Veire kijkt uit naar de reeks: “Wie wil er nu niet met Nancy uit Thuis in een taxi zitten? Al is het maar om zelf te vragen hoe het nu gaat met Britneys examens. Enorm goed dat MNM dit tijdens Marathonradio uitzendt. Ik was al fan van Thuis én Nancy. De perfecte zuurstof tijdens de blokpauze van onze studenten. En alweer een reden om nog nét iets meer Marathonradio te luisteren. Mercy Nancy!” 

Gasten in Taxi Nancy

In ‘Taxi Nancy’ vervoert Nancy uit Thuis heel wat bekende mensen in haar taxi naar hun bestemming. Het resultaat is een zesdelige reeks met boeiende gesprekken en aangepaste muziek: Actrice Ann Pira die Nancy speelt (foto bovenaan): “De zes gasten die hebben meegereden zijn enorm goed meegevallen! Ik vind het heel fijn om via Nancy mensen te mogen interviewen, want het is ongelofelijk wat zij allemaal los kan krijgen. Ik merk ook dat ik als Nancy veel meer durf vragen aan de gasten dan als Ann, omdat ik mij achter haar kan verschuilen. En ze vertellen mij ook meer! Doordat ik Nancy ben, kan ik veel meer als de flapuit reageren. Als Ann denk ik soms: “Oei, wat zeg ik nu?!”

De volgende gasten rijden met Nancy mee:

 • Presentator en programmamaker Steven Van Herreweghe
 • Presentatrice en model Kelly Pfaff
 • Zanger Willy Sommers
 • SP.A-voorzitter en politicus Conner Rousseau
 • Hoodie-acteur Maarten Cop
 • Red Flame doelvrouw Justien Odeurs

Reacties van de zes passagiers lees je in deze pdf-file.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx