RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

MNM: sprekende vuilnisbakken op school (video)

Voor de elfde keer al begint op MNM de strijd om de mooiste titel die een middelbare school in ons land kan binnenhalen: die van De Strafste School. Op 2 september al gaven MNM-DJ’s Sander Gillis en Laura Govaerts het startschot voor de inschrijvingen van de Strafste School 2021.

En om iedereen daarvoor warm te maken, zijn er de campagnes. Nu valt het gros van de tv-spots nooit op. En daarmee komt de adverteerder nog best goed weg. Veel reclames wekken immers aversie op. En dat is iets wat geen enkel bedrijf zich kan veroorloven. En er zijn de uitzonderingen. Bij deze een onverwacht voorbeeld uit de wereld van de tv-spots voor een radio-actie…

Hoe kan u dit jaar de titel van ‘De Strafste School’ in de wacht slepen? Ook al lijken ze voor veel leerlingen en leerkrachten de gewoonste zaak van de wereld, het zijn net de kleine dingen die het grote verschil maken. Wie heeft dan wel een goed zicht op al die kleine, maar daarom niet minder straffe zaken die elk schooljaar gebeuren? Het schoolmateriaal.

Van de oververhitte projector in de klas die maar m-m-moeilijk uit zijn w-w-w-wwoorden raakt tot de vuilbak op de speelplaats die vol vertrouwen zit. Overvol vertrouwen zelfs. Een voor een doen ze hun beklag tegen Sander Gillis en Laura Govaerts over hoe niemand beweegt om hun school in te schrijven voor deze wedstrijd. Daarom roepen de MNM-dj’s via een social campagne op om snel in actie te komen. (PUB)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx