RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

MNM speelt verstoppertje

Op woensdag 1 september herneemt het normale leven en daarom gooit MNM op dinsdag 31 augustus nog één keer alle remmen los met The Catch. In dit reuzegroot ouderwetse ‘verstoppertje spelen’ gaan meer dan 100 luisteraars op zoek naar drie MNM-dj’s in Roeselare.

Peter Van de Veire (MNM-dj): “Omdat je niet genoeg kan spelen én het de perfecte dag is om de Natste Vakantie af te sluiten, verstop ik me met veel plezier érgens in Roeselare. En het wordt die dag ook toevallig prachtig weer. Dus: Kom. En Catch. Als je kan …”

Op dinsdag 31 augustus strijkt MNM neer in Roeselare en zendt er een ganse dag uit. Tijdens de uitzending van 9 tot 18 uur wordt er drie keer The Catch gespeeld. Drie groepen van 50 luisteraars verzamelen op het plein en krijgen een blinddoek om. Vanaf dan krijgt een MNM-dj tien minuten om zich te verstoppen in een afgebakende zone in de stad. In een vuilnisbak, bovenop een Dixi-toilet, … De eerste luisteraar die de dj vindt, wint een mooie prijs.

MNM-luisteraars kunnen zich vanaf nu inschrijven. Luisteraars die thuisblijven kunnen echter ook meedoen. Hoe? Dat ontdek je pas binnenkort op MNM.

We mogen weer

Ook nog dit: tijdens de week van 23 augustus viert MNM dat de vrijheid om de hoek lonkt. Tijdens de ‘We mogen weer’-week geeft de jongerenzender de hele week prijzen weg die allemaal terug mogen, zoals gratis naar de kapper, een gratis fitness-abonnement, een jaar lang gratis naar de film of naar een concert. De ‘We mogen weer’-week van maandag 23 augustus tot en met maandag 30 augustus, tijdens de week van 10 tot 18 uur, in het weekend van 14 tot 18 uur.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx