RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

MNM: Robin naar tv, Wanne vervangen zonder woorden

Dubbel berichtje over MNM waarin twee presentatoren de hoofdrol spelen; enerzijds gaat het om Robin Keyaert en anderzijds om Wanne Synnave. De eerste maakt volgend jaar een uitstapje naar VRT-televisie, terwijl de tweede nogal letterlijk wegvalt uit beeld. 

Wanne Synnave, eind oktober in opspraak gekomen wegens grensoverschrijdend gedrag en onmiddellijk aan de deur gezet bij de publieke omroep, wordt niet vervangen. Hij presenteerde pas sinds september 2022 het middagblok ‘La la lunch’ (12:00-13:00 uur) op de jongerenzender. Voordien was hij jarenlang één van de sidekicks van Peter Van de Veire tijdens het ochtendblok.  

Zijn laatste programma presenteerde hij op 29 september, de donderdag voor de herfstvakantie. Tot eind van dit jaar moeten de MNM-luisteraars het doen met een uurtje non-stop muziek tijdens ‘MNM throwback’. Wat vanaf januari 2023 te horen zal zijn op de zender, is voorlopig onduidelijk.

Je kan meer lezen onder de foto’s

Wel duidelijk is de tijdelijke transfer van Robin Keyaert naar Eén, waar volgend jaar een nieuw seizoen start van ‘De Wonderjaren’. Het programma waarin Siska Schoeters met bekende ouders praat over de uitdagingen waar ze tegenaan botsen bij het opvoeden van hun kinderen. Tijdens het eerste seizoen werd ze daarbij geassisteerd door Dieter Coppens, maar zijn taak wordt straks overgenomen door de huidige ochtendjock van MNM. Dieter moet noodgedwongen afhaken wegens te druk met andere programma’s.

VRT is duidelijk in de communicatie: “Met Robin Keyaert halen we een toptalent van MNM naar het scherm”. De presentator werd trouwens onlangs zelf papa. Partner Jade beviel begin dit jaar van dochtertje Ruby. Volgend jaar krijgt Robin alvast een pak gratis advies.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx