RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

MNM: nog meer podcasts en videoreeksen

MNM breidt het podcast- en videoaanbod sterk uit met heel wat nieuwe reeksen. De jongerenzender van de VRT wil zo inspelen op het veranderend mediagebruik bij jongeren.

Steven Lemmens, netmanager MNM: “Het afgelopen half jaar werden onze podcasts meer dan een kwart miljoen keer afgespeeld. We merken dat vooral content rond personalities en rond topics die nauw aansluiten bij de leefwereld van jongeren het goed doen. En kunnen kijken en luisteren op momenten die ze zelf kunnen kiezen, is een pluspunt voor veel jongeren. Daarom lanceren we nu heel wat nieuwe audio- en video-reeksen op maat van ons doelpubliek.”

MNM pakt daarom uit met een aantal nieuwe podcasts en videoreeksen. De podcasts zijn te beluisteren via de app van MNM, op MNM.be of via een favoriete podcast-app. De videoreeksen bekijk je via VRT NU, de app van MNM en op MNM.be.

Bless The Mess

Kawtar Ehlalouch & Anushka Melkonian

MNM-DJ’s Kawtar Ehlalouch en Anushka Melkonian stellen zich in de podcast Bless The Mess elke aflevering één centrale vraag. Een vraag die aanvult op: niemand vertelde me ooit dat…. Ze gaan onderling in gesprek over hun eigen ervaring als jongere én trekken de straat op om vakkundig onderzoek uit te voeren.

Tweewekelijks op maandag vanaf maandag 4 oktober te beluisteren.

Uniek

Als fotograaf maakt Noortje Palmers er een sport van om iedereen door haar lens de beste versie van zichzelf te laten zien. Toch merkt ze dat de meeste mensen heel onzeker over hun uiterlijk blijven. Daarom gaat ze in gesprek met een centrale gast en zijn/haar/hun beste vriend(in), zus, broer, moeder… zodat ze zichzelf ook eens door de ogen van een ander en Noortjes lens zien om zo te ontdekken wat hen uniek maakt. Het thema van Uniek kadert helemaal binnen het thema van De Warmste Week: “Kunnen zijn wie je bent”.

Wekelijks op maandag vanaf 18 oktober te beluisteren.

Wat als ik…

Dorianne Aussems

Wat als ik… Verliefd word op een familielid. Alleen maar val op ouderen? Je denkt dat je vriend een psycho is? MNM-DJ Dorianne Aussems gaat in gesprek met een expert over de vraag: Wat als ik… . We gaan op zoek naar vragen waar je het antwoord nog niet op weet. En wij ook niet.

Tweewekelijks op woensdag te beluisteren

Voor Eens En Voor Altijd

In de videoreeks Voor Eens En Voor Altijd gaat MNM-DJ Dorianne Aussems in gesprek met jongeren die voor eens en voor altijd komaf willen maken met clichés of vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden. Want paardrijden is niet énkel voor meisjes. Maar waarom kan een jongen dan zo moeilijk paardrijbroeken zonder diamantjes vinden? Of is het nu voor eens en voor altijd gedaan met de uitspraak: “Trans zijn is een fase.”

Tweewekelijks op woensdag te bekijken.

Song For A Friend

Robin Keyaert

Elke week schrijft MNM-DJ Robin Keyaert een nummer voor een persoon die hij helemaal niet kent. Robin gaat samen met zijn micro op straat en spreekt een willekeurige persoon aan. Hij stelt hem of haar steeds dezelfde vraag: als je één iets zou kunnen zeggen tegen iemand die veel voor jou betekent, wat zou je zeggen en tegen wie?

Heynen

Wekelijks te bekijken op maandag vanaf 18 oktober.


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx