RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

MNM: nieuwe ochtenddj’s meteen op zoek naar nieuw muzikaal talent

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Wie RadioVisie bezoekt, volgt en leest wist het al sinds 4 april jongstleden. Toen fluisterden de muren in de Reyerslaan reeds dat het duo Robin Keyaert & Kawtar Ehlalouch Peter Van de Veire zou opvolgen in de doordeweekse ochtenden van MNM (06:00-09:00 uur). Dat vroege opstaan deed de Dendermondse trouwens al sedert 2019, want al die jaren zat ze in het team van Peter VdV. En kijk… nu is het ‘gerucht’ helemaal officieel, want VRT stuurde zopas een blijde boodschap de wijde wereld in.

Het nieuwe duo mag aftrappen op Paasdinsdag (bestaat niet officieel, maar zo weet je toch meteen wanneer het begint). Nieuwslezer Chaima Saysay en weerman Bram Verbruggen completeren de ochtendploeg. Steven Lemmens, nethoofd: “MNM is dé jongerenzender van Vlaanderen. Daarom kiezen we dan ook resoluut voor jong talent van bij ons. Kawtar is al even een vaste waarde in het ochtendblok. Met Robin aan haar zijde stapt iedereen vanaf nu vrolijk en energiek de dag in.”

Wie zijn Kawtar en Robin?

Kawtar is 25 jaar en woont in Dendermonde. Na haar studie radiojournalistiek, kwam ze al snel bij MNM terecht. Ze maakte haar debuut tijdens ‘Student Late Night’ en las ook een tijdje het nieuws op de publieke jongerenzender. Sinds 2019 is ze te horen in de ochtendshow.

Robin is 28 jaar en woont in Gentbrugge. Hij studeerde aan het Conservatorium in Antwerpen en acteerde in verschillende theatervoorstellingen zowel in het binnen- als buitenland. Afgelopen jaar presenteerde hij op zondagavond het programma ‘Robin Van De Radio’ bij MNM. Op het scherm was hij al te zien in verschillende gastrollen, onder andere in die van Sokpop in het Ketnet-programma ‘Sarah’.

Gezocht nieuw muzikaal talent

Het kersvers ochtend-duo gaat meteen op zoek naar nieuw muzikaal talent. Voor de vijfde keer wordt ‘MNM Rising Star’ georganiseerd. De winnaar krijgt dit jaar de kans om een single op te nemen. In deze editie zetelen Pommelien Thijs en de Nederlandse rapper Snelle in de jury. Dat dit soort duwtje in de rug van goudwaarde kan zijn, blijkt uit de carrière van eerdere winnaars als Olivia (2017) en Metejoor (2018). Beiden stonden de voorbije jaren op de grootste concertpodia en veroverden de eerste plek in de Ultratop50.

Inschrijven voor MNM Rising Star kan tot woensdag 4 mei, door een cover van maximum één minuut te delen op TikTok met de hashtag #MNMRising Star. Op maandag 16 mei stellen Kawtar en Robin de drie finalisten voor. Op vrijdag 20 mei wordt duidelijk wie wint. (SV)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

MNM stuurt Sander Gillis en Laura Govaerts (weer) het bos in

Bijna een jaar geleden overleefden DJ’s Sander Gillis en Laura Govaerts een week in een Lees verder

Coldplay op 1 in de MNM1000 met ‘Viva La Vida’

In totaal haalde dit nummer al drie keer goud in de lijst, voor het eerst Lees verder

MNM: Robin naar tv, Wanne vervangen zonder woorden

Dubbel berichtje over MNM waarin twee presentatoren de hoofdrol spelen

VRT zet MNM-dj Wanne Synnave aan de deur

De VRT stopt onmiddellijk de samenwerking na meldingen over grensoverschrijdend gedrag.

Spes Nostra is de Strafste School 2022

Vijf scholen kregen de afgelopen weken bezoek van de Strafste Schooljury van MNM

Nieuw jong talent op de MNM Throwback-stream

Er mag weer nieuw talent aan de bak bij MNM: Aaron Blommaert, Silke Gordon, Maxine Lees verder

MNM: ‘De Strafste School’ en ‘5000 Dagen’

Deze ochtend keerden Sander en Laura tijdens het programma 'Kawtar & Keyaert' terug naar het Lees verder

MagiK wint MNM Start To DJ 2022

De 21-jarige Klaas Lambrecht uit Tielt treedt in de voetsporen van Tola OG en andere illustere voorgangers.

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx