RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

MNM: Marathonradio is terug (video)

Deze ochtend trapte Peter Van de Veire het begin af van Marathonradio tijdens zijn ochtendprogramma op MNM. Van maandag 8 tot en met vrijdag 26 juni maakt hij samen met z’n collega’s Sander Gillis en Dorianne Aussems aan één stuk radio boordevol tips, ontspanning en optredens om alle studenten een hart onder de riem te steken. Het trio wordt daarvoor bijgestaan door de Marathonradio Rescue Teams die eropuit trekken om studenten in heel Vlaanderen te hulp te schieten. 

Annemie Gulickx (nethoofd MNM): “Marathonradio is telkens het ankerpunt voor studerend Vlaanderen en Brussel. Dit jaar gaat het net iets anders zijn, want niet iedereen heeft examens. Maar we voelen dat jongeren meer dan ooit nood hebben aan een luisterend oor en ontspanning. Die laatste weken voor de zomervakantie worden sowieso een uitdaging: of je nu examens hebt of niet. En dan is Marathonradio de perfecte steun en toeverlaat.”

Peter Van de Veire: “Omdat je je werkelijk géén moment alleen zou voelen. Daarom wil ik erg graag achter die ontsmette micro staan. Voor jou, je ouders, je vrienden, je leerkrachten en je héle anderhalvemeter-omgeving. Het is zoals op een feestje in 2019: hoe meer bubbels, hoe meer deugd. Yes We Can. In 2020 meer dan anders.”

Marathonradio blijft dit jaar dus ook letterlijk in zijn kot: er wordt niet uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven, maar vanuit de MNM-studio in Brussel. Net zoals vorig jaar trekken de Marathonradio Rescue Teams naar buiten om studenten in alle hoeken van Vlaanderen mentaal en fysiek te steunen (met respect voor de geldende coronamaatregelen). 

° Lees verder onder de foto’s

MNM-dj’s Laura Govaerts, Anushka Melkonian, Kawtar Ehlalouch, Sen De Paepe, Wanne Synnave en Brahim Attaeb snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp, elk met zijn eigen specialisatie:

• Laura is psychologe van opleiding en maakt tijdens Marathonradio tijd om echt naar de vragen en zorgen van de jongeren te luisteren. Als Warme William biedt ze een luisterend oor aan zij die het nodig hebben.

• Kawtar weet als geen ander dat je na examens of een intense studeerbeurt nood hebt aan ontspanning. Studenten die graag even stoom willen afblazen kunnen bij haar terecht.

• Brahim trekt als een eigentijdse troubadour Vlaanderen rond en brengt al zingend boodschappen van jongeren tot bij geliefden, familie of vrienden. Hij wil als Warme William ook de tijd nemen om naar de jongeren te luisteren.

• Wanne zet samen met Sport Vlaanderen studenten aan om uit hun kot te komen en op een veilige manier te leren bewegen en sporten. Daarvoor trekt hij Vlaanderen rond met zijn speciale sportauto, vol sportattributen om de stijven spieren los te maken. 

• De liefhebbers van het gamingplatform Twitch weten al dat Sen verzot is op gamen.  Tijdens Marathonradio trekt hij er in het weekend op uit om samen met jongeren hun favoriete game te spelen. Sen neemt ook zelf een nostalgisch spel mee om samen te ontdekken.  

• Anushka is Marathonradio’s eigenste Yes-Woman. MNM-luisteraars kunnen haar gelijk wat vragen: Anushka zegt op alles ‘ja’, of het nu gaat om het leveren van een dozijn taartjes tot het poetsen van het studentenkot dat nu al even leegstaat.  

° Marathonradio: van maandag 8 tot en met vrijdag 26 juni, met Peter Van de Veire, Sander Gillis, Dorianne Aussems, Laura Govaerts, Anushka Melkonian, Sen De Paepe, Wanne Synnave, Brahim Attaeb en Kawtar Ehlalouch. De line-up van artiesten die de studenten een muzikaal hart onder de riem zullen steken wordt binnenkort bekendgemaakt. 


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

MNM en VRT Start-up: Awkward Talk (video)

Jongeren en hun (groot)ouders praten open over seks, drugs en andere taboes MNM lanceerde maandag Lees verder

Tom De Cock verlaat MNM mét bucketlist

Tom De Cock kondigde donderdag 30 april, tijdens zijn avondprogramma, aan dat hij stopt als Lees verder

MNM zoekt naar Strafste School #10 (video)

Gisteren, maandag 2 maart begon op MNM de nieuwe strijd om de titel van De Strafste Lees verder

Blad 483: MNM, SRV en NRJ (video)

Minister in alle vroegte wakker gemaakt door een ander ochtendmens, met cadeau!Er zijn hitlijsten, hitparades Lees verder

Blad 449: TROS FM, MNM en Extra Gold (audio)

Terwijl de coronacurve in België helaas opnieuw de verkeerde richting uitgaat, evolueert de werkdruk op Lees verder

Blad 432: MNM, NRJ en Radio Garden (video’s)

Lentekriebels laten vaak de meest vreemde gevoelens ontwaken. U wordt erbij geholpen.Dertig jaar aanwezigheid op Lees verder

Blad 421: VRM/VBRO, Veronica en MNM (video)

De Vlaamse Media Regulator is het wachten bijna helemaal beu Zelfs als u alles hebt Lees verder

2012: MNM-muziekjes in nieuwsbulletins (audio)

Sinds maandagochtend 2 april klinkt MNM een tikkeltje anders. De hitzender van de VRT nam Lees verder

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x
Lees vorig bericht:
VK: Winst voor LBC ‘dankzij’ Brexit en corona

Nederland: Qmusic groter dan Radio 538

Het is vandaag 20 mei… 1983 (audio)

Sluiten