RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

MNM-luisteraars sieren cover eerste boek dj Wanne (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

‘Hou me niet vast’ binnenkort verkrijgbaar

In de MNM-studio onthulde dj Wanne Synnave gisteren, donderdag 18 maart, de cover van zijn boek ‘Hou me niet vast’. Hij schreef de young adult roman na een 30 days challenge in de ‘Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. Wanne’s uitdaging voor de maand februari was om binnen de maand een boek te schrijven. Dat is gelukt. De eerste week had hij al één pagina klaar en wist hij Tom De Cock, zelf schrijver en boegbeeld van ‘Lang zullen we lezen’ daarmee te overtuigen. 

Ondertussen is ‘Hou me niet vast’ helemaal af. Standaard Uitgeverij sprong op de kar en zal het boek uitgeven. Op de cover komen foto’s van de verschillende personages, maar die bestaan natuurlijk niet echt. Daarom ging MNM op zoek naar luisteraars die als twee druppels water op hen lijken. Wanne riep op om selfies in te sturen. Na een selectie uit een groot aantal inzendingen, is de cover nu samengesteld. (Foto bovenaan)

Het verhaal

Emily Jane is nooit echt bezig met haar imago of populariteit op school. Ze is waarschijnlijk de enige die nog nooit gepraat heeft met Parker, de immens populaire captain van het football-team. Tot hij op een dag voor haar deur staat. Geen duidelijke aanleiding, geen reden, geen uitleg. Diezelfde avond stapt Parker uit het leven.

In de dagen en weken die volgen, ontdekt Emily dat ze volledig verweven zit in het web van redenen waarom Parker uit het leven stapte, en dat Lake View High misschien meer geheimen heeft dan ze dacht. Het is een typisch Amerikaanse Young Adult-roman, zoals die in België weinig geschreven worden. Denk aan boeken als The Fault In Our Stars, 13 Reasons Why en One Of Us Is Lying.  

Vanaf nu kan je het boek bestellen op de webshop van MNM, eind april ligt het in de reguliere boekhandel.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx