RadioVisie

 • .
  Heynen
  .
Heynen

MNM: Lotte gaat diep!

Lotte Vanwezemael (foto bovenaan), ook wel bekend als Seksuolotte en MNM’s eigenste seksuologe, pakt uit met haar nieuwe podcast ‘Lotte Gaat Diep’. Daarin praat ze met bekende Vlamingen over liefde, seks, vriendschap en relaties. Deze ochtend werden tegelijk drie afleveringen online gezet, waarin gebabbeld wordt met Laura Tesoro, Imke Courtois en Christophe Ramont.

Daarnaast presenteert Lotte ook de hele zomer lang het programma ‘Summer Love’ (18:00-21:00 uur), met elke zondagavond een mix van muziek en gesprekken met luisteraars over allerlei thema’s, zoals zomerliefjes, voor het eerst op vakantie gaan met je partner, met koppels op reis trekken, en zoveel meer.

Lotte Vanwezemael: “Luisteren naar verhalen van anderen over hun liefdesleven en vriendschappen is boeiend, maar vooral ook leerrijk. Het stelt je gerust dat het ook bij anderen niet altijd even vlot en gemakkelijk gaat en dat ook zij het overleefd hebben. Soms met een traan, maar ook vaak met een lach. In de podcasts ga ik in gesprek met bekende Vlamingen over verschillende onderwerpen: van de invloed van mama/papa worden op je seksleven tot onzekerheden tijdens het daten, single te zijn, de eerste keer en het belang van vriendschappen.”

Lotte en Laura Tesauro – Lotte en Imke Courtois (credits: VRT)

Laura Tesoro, Imke Courtois en Christophe Ramont lieten elk gedurende een halfuur in hun hart kijken en praatten open met Lotte over hun vriendschappen, seksleven, vroegere liefjes en relaties. Vaak herkenbaar, en bij tijden ook weleens grappig. Zo vertelt Imke Courtois over die keer dat een jongen plots zijn broek aftrok, waarna ze het snel op een lopen zette. De podcasts zijn te vinden op MNM.be en op Spotify.

Lotte Vanwezemael: “Mijn drie eerste gesprekspartners hebben drie verschillende profielen die elk op hun eigen manier omgaan met relaties, seks, liefde en vriendschap. Je hoort ook dat ze op een andere manier spreken over deze thema’s: de ene al wat opener dan de andere. Laura heeft op dit moment een relatie en vertelt over de invloed van jong bekend worden op haar liefdesleven”.  

“Imke is single, maar heeft het over het effect van spelen in een vrouwenploeg op haar lichaam. Christophe is de enige gast die voor de mannen is en komt uit een ‘speciale scheiding’ met Blind Getrouwd, maar heeft opnieuw de liefde gevonden. Het zijn in elk geval allemaal zeer boeiende verhalen, die zeer herkenbaar kunnen zijn voor de luisteraar.” 

Zij komen langs bij Lotte om in alle openheid te vertellen over relaties, seks, vriendschap en liefde:

 • Maandag 29 juni: zangeres Laura Tesoro, voetbalster Imke Courtois, Christophe Ramont (Blind Getrouwd)
 • Maandag 6 juli: zanger Gers Pardoel;
 • Maandag 13 juli: Dertigers-actrice Kim Van Oncen;
 • Maandag 20 juli: acteur Rik Verheye;
 • Maandag 27 juli: acteurskoppel Bab Buelens en Vincent Banic;
 • Maandag 3 augustus: Thuis-acteur Nawfel Bardad-Daidj;
 • Maandag 10 augustus: Temptation Island-deelnemer Fabrizio Tzinaridis;
 • Maandag 17 augustus: Vandaag-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx