RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

MNM: ‘Jongeren zoveel mogelijk betrekken’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Eén lange voorstelling is het geworden van de najaarsprogrammering, daarbij handig gebruik makend van de sociale media om op voorhand wat prikjes uit te delen. Met op maandag 24 augustus de grote onthulling via MNM. Een dag eerder waagden we ons aan een voorspelling. De Lotto-cijfers liggen ons helaas minder. Jammer.

Gillis & Govaerts gidsen de luisteraars tijdens de avondspits door het land

Kortom, gisteren werd de officiële aftrap gegeven voor het najaar van MNM. Van 06:00 tot 16:00 uur presenteerde Peter Van de Veire non-stop vanuit de studio, terwijl de andere dj’s in duo’s door Vlaanderen trokken. Estafette-gewijs voerden ze opdrachten uit om sleutels te bemachtigen. Daarmee slaagden ze erin om de nieuwe Avondshow-dj’s te bevrijden uit De Lux, de studio van MNM voor live optredens. Sander Gillis en Laura Govaerts (foto bovenaan) gaan het bewuste tijdslot presenteren.

Vanaf vandaag loodst het duo de luisteraars door files, huiswerk en de avondrush met een mix van actualiteit en entertainment tijdens ‘Gillis & Govaerts’. Geregeld trekt het duo erop uit om samen te melden wat er gebeurt in hun leven. Laagdrempelige duiding bij het nieuws, terwijl geen enkel moeilijk of maatschappelijk relevant onderwerp uit de weg wordt gegaan. MNM wil hiermee nog meer de stem van jongeren laten horen en hen zoveel mogelijk betrekken bij het programma. 

Laura Govaerts: “Van grote artiesten interviewen voor MNM Big Hits tot studenten overal in Vlaanderen steunen voor Marathonradio: ik heb al zoveel leuke dingen mogen doen. Nu komt toch wel het spannendste van allemaal: dagelijks luisteraars door de avondspits loodsen. Ik kijk daar zo naar uit!“.

En ook Sander heeft er bijzonder veel zin in. “Ik heb hier ongelofelijk veel Goesting in. Met grote G. Een spitsshow maken op nationale radio was uiteraard altijd een droom. En om dat nu samen met de allerbeste co-host te kunnen doen, is een fantastische eer. Onze achternamen matchen niet alleen heel goed, maar ook onze persoonlijkheden. Ik ben ervan overtuigd dat we een vaste afspraak na school of het werk kunnen zijn.”

MNM UrbaNice wordt MNM Juice

Voortaan gaat ‘MNM UrbaNice’ door het leven als ‘MNM Juice’. De donderdagavond wordt zo meer dan ooit the place to be for all things hiphop and r&b. Om 20:00 uur trapt Anushka Melkonian de avond af met een uur lang de grootste hits van het moment, waarna Brahim Attaeb het overneemt. Hij nodigt de gevestigde artiesten, dj’s en beginnende talenten uit om live het beste van zichzelf te geven. DJ Lady S sluit de avond live vanuit New York af met de vetste hiphopbeats.

Vaste waarden en vertrouwde sterkhouders 

• ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ blijft elke ochtend trouw op post van 06:00 tot 09:00 uur. Peter Van de Veire gidst de luisteraars samen met wing dj’s Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave (foto onder) door de ochtend.

• Sterkhouder ‘Generation M’ is vanaf maandag 31 augustus terug. Dorianne Aussems duikt elke maandag tot en met woensdag van 20:00 tot 22:00 uur in de wereld van jongeren en praat open met hen over zaken die hen bezighouden, gaande van seks, liefde en vrienden tot school, werk, klimaat en politiek.

• Elke weekdag is er van 09:00 tot 10:00 uur ‘Sing Your Song’ met Brahim. Om 10:00 uur neemt Astrid Demeure het over tot de middag, waarna Ann Reymen tot 13:00 uur verdergaat tijdens ‘Boost’. Vervolgens draait Sen De Paepe de grootste hits tot 16:00 uur. Gillis & Govaerts loodsen daarna de luisteraars door de avondspits.

• Cato Peeters brengt elke vrijdag de beste online hits tijdens ‘Click-Like40’ tot 19:00 uur. En ze is elke dag te horen tijdens ‘MNM Click-Like’ van 18:00 tot 20:00 uur.

• Op vrijdag is er tussen 12:00 en 13:00 uur ‘Follow Friday’ met Bart De Raes. Evelyn De Backer neemt daarna over en zet het weekend in met ‘’t Is Vrijdag’ tot 16:00 uur.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx