RadioVisie

  • .
    .

MNM: ‘Hot N Cold’ is extra warm tijdens valentijn

Zondag 14 februari viert MNM Valentijnsdag met een extra lange uitzending van ‘Hot N Cold’, de show van Dorianne Aussems en seksuologe Lotte Vanwezemael (foto bovenaan). Met deze uitzending trapt de jongerenzender ook het nieuwe seizoen van het programma op gang. De extra lange aflevering over liefde, in al haar vormen, heeft ook iets bijzonders in petto.

De afgelopen week deed MNM een oproep naar luisteraars die tegenwoordig wel eens op wandeldate willen. Sinds de coronamaatregelen wandelen we allemaal veel, maar misschien zijn sommigen hun vaste wandelpartner een beetje beu. Niet minder dan 3333 luisteraars vulden online de vragenlijst in. MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael ging aan de slag met deze inschrijvingen en vormde op basis van de antwoorden op de vragenlijst de twee beste matches. 

Die twee duo’s gaan op Valentijnsdag wandelen onder vakkundige begeleiding van de cupido van dienst: DJ Robin Keyaert. Lotte en Dorianne kijken tijdens deze uitzending ook of de lockdown de liefde aangewakkerd heeft bij de luisteraars of net bekoeld. Was al die tijd samen goed voor je relatie of net niet? En hebben singles online gedatet of toch maar elke avond alleen genetflixt?

Nieuw dit seizoen bij ‘Hot N Cold’ is de ‘Hotlist’ op MNM.be en in de MNM-app. Dat is een hete, zwoele en sensuele muzieklijst, gemaakt door Lotte Vanwezemael samen met een jongerenicoon, BV of bekende YouTuber. Met onder meer: Nicolas Caeyers, Average Rob, Senne Misplon, Steffi Mercie en Joey Kwan.

° Het nieuwe seizoen ‘Hot N Cold’ start aanstaande zondag 14 februari met een extra lange uitzending van 14:00 tot 23:00 uur. Daarna is het programma te beluisteren van 21:00 tot 23:00 uur.

Dorianne Aussems en MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael 


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx