RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

MNM en Jos aan de Costa Del Blankenberge

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Laagvliegende RV-reporter ging reeds langs

Ook MNM zit bijna in vakantiemodus. Je vindt hen twee maanden lang terug aan de Costa Del Blankenberge, lees: de dijk van Blankenberge. Meer bepaald nog vlakbij de O’Neill Beachclub. Er wordt dagelijks live radio gemaakt van 10:00 tot 22:00 uur. Onze laagvliegende kustreporter Jos Gurdebeke ging gisteren reeds – in avant-première – langs. Met z’n camera.

Zoals het de bedoeling is als men z’n aanwezigheid open en bloot tentoonstelt, kan iedereen straks langsgaan. Gewoon om te kijken, de muziek mee te pikken, de praat of zingende gasten te zien of om mee te doen met de sportinitiaties. Cocktails en mocktails zijn optioneel, daar kwam Jos reeds achter. Gelukkig had hij z’n bidon AA melk bij. Meer MNM-plannen voor de komende maanden ontdekt u via hun socials. 

MNM maakt vanaf vandaag 1 juli tussen 10:00 en 22:00 uur live radio, daarnaast kan men elk weekend kennismaken met verschillende watersporten. Maar omdat niet iedereen naar de kust trekt, stuurt de jongerenzender ook reporters, waaronder Julie Vermeire’s vriend Laurins Dursin, het land in. De ‘MNM Summer Squad’ gaat dan weer naar de luisteraars toe en doet verslag vanaf festivals en concerten, maar ook in zomerbars en op alle andere plekken waar de medemens de zomer beleeft, duiken ze op. (BVP- JG)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx