RadioVisie

  • .
    .
Heynen

MNM: ‘De Strafste Schooldag 2021’ (video)

In een schooljaar vol mondmaskers, online lessen en ontsmettingsmiddel, toonden alle scholen in Vlaanderen zich stuk voor stuk straffe scholen. Om hen allemaal en hun schoolhelden te feliciteren en in de kijker te zetten, vierde MNM hen donderdag 20 mei tijdens De Strafste Schooldag.

De jongerenzender organiseerde een radioshow met Sander Gillis. DJ’s Laura Govaerts, Esther Nwanu, Wanne Synnave en Kawtar Ehlalouch stonden eveneens paraat om iedereen te bedanken. Het werd een evenement met optredens van onder andere Pommelien Thijs & Jaap Reesema, en een uitgebreide playlist gekozen door alle scholen van Vlaanderen.

In tegenstelling tot de voorafgaande jaren werd dit keer niet gekozen voor één school, maar werden alle scholen gevierd. Iedere school kon zich inschrijven om deel te nemen. Uit alle kandidaten werden door middel van een loterij zes winnaars gekozen: Sint-Jan Berchmansinstituut in Puurs, Damiaaninstituut Aarschot, Stella Matutina in Wuustwezel, Bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg, Spes Nostra in Heule en Sint Jozef Geel – Kogeka. 

Eline Claes is leerkracht in bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg: “Onze zesdejaars hebben dit schooljaar аlles gedaan om de derde- en vierdejaars een leuke tijd te bezorgen, dus ik wilde hen nu ook eens in de bloemetjes zetten.”

° Lees verder onder de foto’s.

Zesdejaars Janne en Noa van bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg: “Alle zesdejaars staan hier vandaag samen, dat is voor ons heel speciaal na zo’n jaar. We hebben ons dit jaar vooral bezig gehouden met andere leerlingen een leuke tijd te bezorgen. We hebben bijvoorbeeld voor de vierdejaars een uitstap naar een museum georganiseerd . Het is dus heel fijn dat wij nu ook iets krijgen en gewoon kunnen genieten, en eens goed kunnen feesten.”

MNM-dj Wanne stond klaar om alle schoolhelden van het onderwijs te bedanken. Onder andere de zesdejaars van bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg werden in bloemetjes gezet met een dj-set van 5napback.

Een Straffe Schooldag, daar horen straffe artiesten bij. Pommelien Thijs & Jaap Reesema, Cleymans & Van Geel, en MNM Start TO DJ’s 5napback en Voltage trokken door Vlaanderen om een echt feestje te bouwen. Het Damiaaninstituut in Aarschot kreeg niemand minder dan Jaap Reesema en Pommelien Thijs op bezoek. Groot gejuich bij Stella-Matutina in Wuustwezel, want Cleymans & Van Geel brachten een bezoekje om een paar van hun beste songs live te brengen. 5snapback bouwde een feestje in Bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg .

MNM is deze editie op zoek gegaan naar de verhalen van alle Strafste Schoolhelden. Luisteraars konden hun held nomineren via MNM.be en de MNM-app. MNM DJ’s Sander Gillis en Laura Govaerts zetten deze helden in de bloemetjes.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx