RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

MNM: ‘De Strafste Schooldag 2021’ (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In een schooljaar vol mondmaskers, online lessen en ontsmettingsmiddel, toonden alle scholen in Vlaanderen zich stuk voor stuk straffe scholen. Om hen allemaal en hun schoolhelden te feliciteren en in de kijker te zetten, vierde MNM hen donderdag 20 mei tijdens De Strafste Schooldag.

De jongerenzender organiseerde een radioshow met Sander Gillis. DJ’s Laura Govaerts, Esther Nwanu, Wanne Synnave en Kawtar Ehlalouch stonden eveneens paraat om iedereen te bedanken. Het werd een evenement met optredens van onder andere Pommelien Thijs & Jaap Reesema, en een uitgebreide playlist gekozen door alle scholen van Vlaanderen.

In tegenstelling tot de voorafgaande jaren werd dit keer niet gekozen voor één school, maar werden alle scholen gevierd. Iedere school kon zich inschrijven om deel te nemen. Uit alle kandidaten werden door middel van een loterij zes winnaars gekozen: Sint-Jan Berchmansinstituut in Puurs, Damiaaninstituut Aarschot, Stella Matutina in Wuustwezel, Bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg, Spes Nostra in Heule en Sint Jozef Geel – Kogeka. 

Eline Claes is leerkracht in bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg: “Onze zesdejaars hebben dit schooljaar аlles gedaan om de derde- en vierdejaars een leuke tijd te bezorgen, dus ik wilde hen nu ook eens in de bloemetjes zetten.”

° Lees verder onder de foto’s.

Zesdejaars Janne en Noa van bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg: “Alle zesdejaars staan hier vandaag samen, dat is voor ons heel speciaal na zo’n jaar. We hebben ons dit jaar vooral bezig gehouden met andere leerlingen een leuke tijd te bezorgen. We hebben bijvoorbeeld voor de vierdejaars een uitstap naar een museum georganiseerd . Het is dus heel fijn dat wij nu ook iets krijgen en gewoon kunnen genieten, en eens goed kunnen feesten.”

MNM-dj Wanne stond klaar om alle schoolhelden van het onderwijs te bedanken. Onder andere de zesdejaars van bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg werden in bloemetjes gezet met een dj-set van 5napback.

Een Straffe Schooldag, daar horen straffe artiesten bij. Pommelien Thijs & Jaap Reesema, Cleymans & Van Geel, en MNM Start TO DJ’s 5napback en Voltage trokken door Vlaanderen om een echt feestje te bouwen. Het Damiaaninstituut in Aarschot kreeg niemand minder dan Jaap Reesema en Pommelien Thijs op bezoek. Groot gejuich bij Stella-Matutina in Wuustwezel, want Cleymans & Van Geel brachten een bezoekje om een paar van hun beste songs live te brengen. 5snapback bouwde een feestje in Bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg .

MNM is deze editie op zoek gegaan naar de verhalen van alle Strafste Schoolhelden. Luisteraars konden hun held nomineren via MNM.be en de MNM-app. MNM DJ’s Sander Gillis en Laura Govaerts zetten deze helden in de bloemetjes.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

MNM: viert alle scholen op ‘De Strafste Schooldag’

Dit jaar is elke school een straffe school In een schooljaar vol mondmaskers, online lessen Lees verder

Geen ‘Strafste School’ en andere Corona-bekommernissen bij VRT-radio

De recente overheidsmaatregelen tegen de bestrijding van corona hebben een impact op verschillende programma's en Lees verder

MNM zoekt naar Strafste School #10 (video)

Gisteren, maandag 2 maart begon op MNM de nieuwe strijd om de titel van De Strafste Lees verder

Rouwende school is Strafste School 2019

Radiozender MNM heeft vanochtend het Heilig Hartinstituut in Heverlee en Kessel-Lo uitgeroepen tot De Strafste Lees verder

MNM Blokhut gesloten, Summer Squad van start

De jonge reporters Laurins, Anneleen, Ivo, Anushka en Hariette willen weten hoe jij je zomer Lees verder

Nieuwe ‘Warmste Week’ ook op MNM en Studio Brussel (video)

Kansarmoede. Dat is het centrale thema van De Warmste Week 2022.

Red Flames vlammen op de publieke radio

Het vrouwenvoetbal is de voorbije jaren alsmaar populairder geworden en zal deze zomer nog een Lees verder

MNM naar Blankenberge, Studio Brussel naar… overal

Gisteren beken we het ‘nieuwe gebit’ van de Grootste Familie, vandaag dat van MNM en Lees verder

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx