RadioVisie

  • .
    .

MNM: ‘De Strafste School’ en ‘5000 Dagen’

Voor de twaalfde keerbegint op MNM de strijd om de titel van ‘De Strafste School’. Deze ochtend – 1 september – keerden Sander en Laura tijdens het programma ‘Kawtar & Keyaert’ terug naar het GO! SBSO Zonnebos in Brasschaat, de Strafste School van 2021. Ze trapten er het schooljaar op gang en kondigden aan dat de nieuwe inschrijvingen zijn gestart. Start To DJ-winnaar Magik zorgde er voor een ‘back to school’-feestje live op de speelplaats.  

Dit jaar gaat MNM op zoek naar vijf finalisten, ééntje in elke provincie. De school die wint per provincie is ook meteen ‘de Strafste School’ van die provincie. Maar omdat er maar één absolute winnaar kan zijn, wordt uiteindelijk de allerstrafste van die vijf finalisten bekroond. Samen met deejays Sander Gillis en Laura Govaerts gaan twee BV juryleden op pad; Francisco Schuster (bekend van #LikeMe) en Jaël Ost (bekend van Tagmag). Daarnaast wordt de jury aangevuld met jongeren van de vorige Strafste School.

Naast een gloednieuwe editie van deze queeste, wordt op dinsdag 13 september ‘5000 dagen MNM’ gevierd. De jongerenzender bedankt dan z’n luisteraars en geeft cadeaus weg, voor… vijfduizend euro’s. In de aanloop delen deejays Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert de komende weken reeds heel wat geschenken uit.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx