RadioVisie

  • .
    .

MNM Breakout: waar zijn Peter, Laura en Esther?

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij MNM loopt sinds dinsdagochtend het spel ‘MNM Breakout’. Peter Van de Veire, Esther Nwanu en Laura Govaerts zitten ergens verstopt voor de buitenwereld en ze weten zelf niet eens waar. Dat weet enkel een geheimzinnige ‘M’.

“We zijn ergens, maar we weten niet waar. Het zal een hele opdracht worden om te ontdekken waar we zijn. Er is hier niks. Behalve geblindeerde ramen, een schuifje, een toilet en hopelijk een bed”, aldus Peter, Esther en Laura.

Ze hebben geen gsm, geen sociale media, ze zijn helemaal alleen. Ze kunnen enkel vertrouwen op hun zintuigen én op Sander Gillis. Hij presenteert MNM Breakout elke dag van 6 tot 9 uur en van 16 tot 20 uur vanuit een gloednieuwe interactieve studio op de VRT. Hij belt met luisteraars, geeft tips en héél misschien laat hij de drie dj’s ook wel eens met elkaar praten.

“Waar de DJ’s zitten dat weet alleen ik”, zegt ‘M’. “En tot ze zelf weten waar ze zijn moeten ze het doen met hun eigen zintuigen, de opdrachten die ik hen geef en de hulp van hun luisteraars.”

Het spel is pas afgelopen als ze alle drie weten waar ze verstopt zitten. De dj’s kunnen slechts af en toe naar buiten kijken door een luikje dat enkel open gaat als de luisteraars een opdracht tot een goed einde brengen. Ook de MNM-luisteraars mogen een gok wagen. Wie juist raadt, maakt kans op een reis naar Boedapest.

MNM Breakout vanaf dinsdag 18 januari van 6 tot 9 uur en van 16 tot 20 uur via MNM, VRT NU, MNM.be en in de MNM-app.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx