RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

MIG en SU fm zoeken vrijwilligers en verenigingen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vanaf maandag 22 februari aanstaande is het opnieuw de ‘Week van de Vrijwilliger’. MIG en SU fm, beiden verankerd in de regio’s Geraardsbergen, Lierde, Ninove en Zottegem, bundelen daarom de krachten en maken voor alle volontairs in hun zendgebied een gezamenlijke radioshow op zaterdag 27 februari. Daarvoor hebben ze de hulp van verenigingen en vrijwilligers nodig. 

Niet minder dan driekwart miljoen mensen in Vlaanderen zetten zich gratis en voor niks in voor vele duizenden doelen. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten onbezoldigd vrij. Om hen die vaak achter de schermen hun steentje bijdragen te bedanken, is er deze bijzondere week. De meeste vrijwilligers zetten zich in voor een vereniging. Maar in deze moeilijke tijden zien ze elkaar veel minder of helemaal niet meer. Tijd om hen en hun vereniging in de kijker te zetten.

Daarom maken MIG en SU fm deze speciale radio-uitzending. “Zaterdag 27 februari maken we één gezamenlijke radioshow voor alle vrijwilligers in Geraardsbergen, Ninove, Lierde en Zottegem”, zegt MIG-deejay Bryan Loef-Rimaux. “De hele dag draaien we hun favoriete muziek en delen we hun verhalen op de radio”, vult SU fm-deejay Renata aan. “We willen dit programma samen maken met de hulp van zoveel mogelijk verenigingen en vrijwilligers uit de streek.”

Vrijwilligers en verenigingen kunnen hun verhaal en favoriete muziek bezorgen via de websites van MIG en SU fm. (BVP)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx