RadioVisie

  • .
    .

Michiel Cnudde krijgt programma op Waregem1

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Eén van die lokale zenders die momenteel heel erg aardig op dreef is, vind je terug in de regio Waregem. Vooral het steeds ruimer wordende continent radiomakers en andere medewerkers met een sterk radioverleden, valt op bij WRGM1. Zo kwam onlangs Kristof Hennejonck – ex Radio Contact Kortrijk – het team versterken tijdens de lunch. Maar daarmee is het rijtje nog niet ten einde.

Ook nieuwsanker Ann-Sofie Sabbe van Focus & WTV, zelf een Waregemse, leidt tegenwoordig de weekoverzichten op zondagmorgen (10:00-12:00 uur) in. Tijs Neirynck, eveneens Focus & WTV, maar ook het VRT Journaal en Simon Bossuyt (Sporza Radio) blijven de komende tijd als ochtendduo, tijdens de weekends, aan het werk (08:00-10:00 uur). Wim Vermeer draait voorlopig tussen 10:00 en 12:00 uur de beste hits want het nieuwsprogramma ‘WRGM1 Informatief’ staat on hold, omdat er tegenwoordig toch niks meer te organiseren valt.

DJ mixt zolang horecazaken dicht blijven

Het ziet er ook naar uit dat horecazaken nog niet meteen kunnen openen, door de coronamaatregelen. En festivals zijn deze zomer al helemaal geschrapt. Bijzonder onprettig nieuws, dat ze bij de regionale omroep ombuigen naar goed nieuws. De festivalsfeer uit de regio halen ze elke week naar de radio. Zolang de horecazaken dicht blijven gaat de bekende Waregemnaar Michiel Cnudde (foto onderaan) op zaterdagavond (21:00-22:00 uur) in de mix. Het programma gaat dan ook toepasselijk ‘Lockdown Beat Session’ heten. Cnudde is een populaire en veelgevraagde deejay in de regio. Hij zou komende zomer ook draaien op het geschrapte festival Hype-o-Dream in Waregem.

Jeroen Vercruysse van Waregem1: “Waregem houdt van Michiel Cnudde, maar Michiel houdt ook van Waregem. Een mooie combinatie die nergens beter past dan op een radiozender die zich helemaal richt op wat leeft in deze streek.” Met zijn komst is het lokale radiostation ervan overtuigd dat ze de festivalsfeer tot in elke tuin in Zuid-West-Vlaanderen kunnen brengen, en de festivalloze zomer kunnen compenseren. “Radio of livestream aan en volle bak in de tuin,” lacht Michiel Cnudde.

° Waregem1 is te beluisteren in de regio Waregem en Deerlijk, en alle gemeenten daarrond. Met een brede muziekmix en professionele nieuwsuitzendingen. ’s Ochtends is er een uitgebreid infoprogramma met het nieuws van de dag en twee keer een weerpraatje met de vooruitzichten op maat van de streek. Overdag is er bijna elk uur nieuws uit de regio. Je vindt Waregem1 op 105.4 en 107.7 FM én livestream.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Waregem1 zendt spraakberichten van luisteraars uit

In deze corone-periode, waarin we ‘in ons kot’ moeten blijven missen veel mensen het echte Lees verder

Waregem 1 is er (bijna) klaar voor

Het wordt langzaam maar zeker drukker in de Zuid-West-Vlaamse FM-ether. De Gaveromroep uit Deerlijk is weer Lees verder

China haalt Vlaamse lokale radio offline

Waregem1 slachtoffer van ludiek bedoelde scholierengrap Waregem1, het lokale radiostation voor de gelijknamige provinciestad Waregem Lees verder

Blad 1520: Radio 2, Radio Media, MNM (foto’s)

• Onverwachte make-over voor Radio 2 • Radio Media kapt ermee • MNM-optrekje in Blankenberge: Lees verder

Blad 1519: Luc & André, De Max!, SONiC Radio

• Afscheid van twee Zuid-West-Vlaamse radiopioniers • NPO Radio 5 trekt streep onder 'De MAX!' Lees verder

Blad 1518: Radio Monza, Bauer, Earth FM

• Wens bezorgde Pierre een mooi afscheid van Radio Monza • UK: Bauer kiest voor Lees verder

Blad 1514: Netwerk 2, Radio Minerva, Andy Murray

• Bevraging over herverdeling netwerk 2: het verslag • De Minerva Tripel klaar voor lancering Lees verder

Blad 1513: Radio Rand, Radio Expres, MNM

• Minister Dalle sluit het Plaatsgast-seizoen bij RadioRand • VRM beboet Radio Expres voor "te Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx