RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Mi Amigo: van het schip naar Het Paviljoen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Als we ooit hebben verlangd naar zon, strand, vrijheid en geweldige muziek, dan is het wel nu… tijdens de zomer. Maar die is niet gewoon dit jaar. Kustacaties allerhande moesten worden uitgesteld of in het beste geval opnieuw uitgevonden. Ook Radio Mi Amigo Internationaal zag zich verplicht z’n Blankenbergse plannen bij te stellen – er zou opnieuw vanaf de Castor worden uitgezonden -, maar dat is aardig gelukt. 

Het geluid van toen is alsnog terug, vanuit een live studio aan de voet van de zeepier. De thuisbasis is een eigen paviljoen en daar worden nog vier weekends – om de twee weken – live uitzendingen verzorgd met publiek. Het eerste weekend, dat van zaterdag 4 en zondag 5 juli zit er al op. Eind augustus, tijdens de ‘Offshore Days Light’ volgt een volledige week (24 tot en met 30 augustus) van rechtstreekse uitzendingen met veel aandacht voor àlle zeezenders. Heel wat bekende presentatoren en medewerkers van toen worden er verwacht. 

Inmiddels heeft Marc Hermans, vooral bekend van het legendarische Radio Maeva, een vaste stek gekregen in de Mi Amigo-programmering. Hij was al vaste gast en vervanger van Eric Hofman, maar nu heeft hij een eigen vaste show te pakken. Met zijn komst is er weer een stap gezet in de geplande verdere uitbreiding van de Vlaamse programma’s op Radio Mi Amigo International.

Het Mi Amigo Paviljoen is voorzien van een ‘Old Skool’ radiostudio, compleet met carts, jingle machines en analoge mengtafels, dit om zo goed mogelijk de sfeer en het geluid van de 70s én de boordstudio’s van de zeezenders weer te geven. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. De crew zit veilig achter glas en kan je hooguit besmetten met het ‘radio-virus’. 

De live data vanuit Het Paviljoen

  • Zaterdag 18 juli tot en met dinsdag 21 juli 
  • Zaterdag 1 augustus – zondag 2 augustus
  • Zaterdag 15 augustus – zondag 16 augustus
  • Zaterdag 22 augustus – zondag 23 augustus 

° Luisteren kan via de kortegolf op 6085 kHz en 24/7 online.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx