RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

MFL-Herzele radio vanuit echt glazen huis

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Op de foto liggen ze nog even te dutten… zodat ze klaar zijn voor een nieuwe radiomarathon op Radio Star. Na een sabbatjaar, om de welgekende reden, is MFL-Herzele er terug met een radiomarathon voor een lokaal goed doel. Het trio Els Coppens, Caroline De Vadder en Benjamin Rogiers gaan opnieuw verzoekjes draaien tegen betaling op Radio Star. Dit van zaterdag 27 november om 09:00 uur tot zondag 28 november om 21:00 uur. 

“In Vlaanderen wordt één op de zeven kinderen geboren in een kansarm gezin. Voor Herzele zou dit overeenkomen met zo’n 250 kinderen die al van in de wieg minder kansen krijgen”, zegt Caroline De Vadder. “Kinderarmoede is niet alleen een persoonlijk drama voor de kinderen en hun ouders, het kan ook impact hebben op hun hele verdere leven. De coronacrisis verbeterde de situatie uiteraard niet.”

En daar wil MFL-Herzele iets aan doen. “Dit jaar zamelen we geld in om voor deze Herzeelse kinderen een persoonlijk eindejaarsgeschenk te kopen. Samen met onze lokale handelaars zoeken we een geschikt cadeau en bezorgen dit via het Sociaal Huis van Herzele op het correcte adres. Tijdens de marathon kan iedereen een verzoekje aanvragen. Daarvoor betaal je twee euro. Bedrijven, verenigingen en scholen kunnen uiteraard opnieuw een top indienen”, gaat Benjamin Rogiers verder.

Het drietal is dit jaar te vinden in een echt glazen huis. Zij nemen hun intrek in de glazen binnenkoer van de sporthal van Atheneum Herzele. “Daar maken we niet enkel 36 uur continu live radio, je kan er ook 36 uur lang een bezoek brengen aan onze bar met live optredens. De opbrengst hiervan gaat uiteraard ook integraal naar het goede doel”, vult Els Coppens nog aan. Meer info kan je vinden op Radio Star.be of via mfl@radiostar.be. (BVP)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx