RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Qmusic: Metejoor trapt nieuwe podcastreeks op gang (video)

Vanaf morgen, woensdag 11 mei, leggen Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe Bekende Vlamingen weer op de rooster in hun populaire podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over…’.

Tweewekelijks, telkens op woensdag, stellen de ochtendstemmen van Qmusic de tien Meest Gegoogelde Vragen Over een Bekende Vlaming aan die Bekende Vlaming zelf. Eerder leverde dat al (h)eerlijke, ontwapenende en vaak ook hilarische gesprekken op met onder meer Mathieu Terryn, Ella Leyers, Marie Verhulst, Hilde Crevits en Jan Mulder.

Nu is de podcast dus helemaal terug van weggeweest. De nieuwe reeks wordt afgetrapt door Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor. Dé chouchou van de Vlaamse muziekwereld, die onlangs drie 3 MIA’s mee naar huis mocht nemen, antwoordt in alle eerlijkheid op de tien vragen over zichzelf. In een openhartige gesprek met Maarten en Dorothee heeft hij het onder meer over de rotvaart die zijn carrière nam en de problemen die daarbij komen kijken.

Maar ook over zijn twijfels om al dan niet ‘een klein van Rossemeke’ op de wereld te zetten en de bijzondere liefde voor zijn twee pluskinderen: “Ik had nooit gedacht dat ik zo van hen zou kunnen houden. Want ik heb altijd het idee gehad dat ik nooit van mijn leven pluspapa zou willen worden”. 

° De podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over…’ van Maarten en Dorothee is te beluisteren (en te bekijken) via Qmusic.be, in de Q-app of via jouw favoriete podcast app. Tweewekelijks op woensdag wordt vanaf 08:00 uur een nieuwe aflevering voorgeschoteld.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx