RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

MENT met zomeroffensief op tv én radio

Ook Radio Kompas maak de borst nat

Vlaamse muziek was nooit populairder. Waar MENT TV ‘het gat’, na het wegvallen van ‘Tien Om Te Zien’ moest opvullen, is het nu al Vlaams dat de klok slaat. Het VTM-muziekprogramma is terug (deze zomer toch), ‘Zomerhit’ van de publieke omroep wordt een reeks in de plaats van één enkel programma.. en ‘Liefde Voor Muziek’ (eveneens VTM) maakte voor de zomer namen als Margriet de 2 Fabiola’s Pat Krimson en Loredana terug hot. 

OK, de concentratie ligt op de zomer en de grote promo voor ‘muziek van bij ons’ dreigt weg te vallen na september…  maar net daarom maakt MENT deze tijd de borst meer dan nat. Hun zomer is belangrijk, maar de zender is natuurlijk voor de Vlaamse artiest het hele jaar door het promokanaal. 

Zing mee met je TV

MENT lanceert haar eigen zomer-TV-show met vijf uitzendingen van ‘Zing mee met je TV’, gepresenteerd door Eveline Cannoot en radioman annex MENT-presentator Frederik Geeroms. Het programma wordt een mix van muziek en backstage-interviews. 

Het geheel wordt, in de stijl van MENT, zo gemaakt dat het én leuke televisie oplevert en audiomatig ‘zo’ is afgewerkt dat het ook op de radio-app perfect klinkt. Daarom is er bijzondere aandacht voor de audiomix en (voor de radiofreaks) … de Omnia 9 doet de rest, want deze radio-sound-processor die zit zowel op het TV-kanaal als op de radio app-stream.

De opnames starten op maandag 4 juli om 18:30 uur op de markt van Diksmuide en zijn volledig gratis. Dit is de voorlopige line up: Bart Herman, Dana Winner, Margriet Hermans, Sergio, Eveline Cannoot, Luc Steeno, Garry Hagger, Pat Krimson en Loredana, Sabien Tiels, Swoop, Danny Fabry, Jérémie Vrielynck, Celien Hermans, Lissa Lewis, Jo Vally, Davy Dilamo; John Terra, Karista (winner The Voice Kids), Laura Lynn, Steven Lambert, René Karst (Adje voor de sfeer), Johan Veugelers, Die Schnappers, Ida De Nijs, Get Ready, Koen Crucke, Michael Lanzo, Sha-Na, David Van Dyck, Salim Seghers, Sam Gooris, Phil Kevin, Steve Tielens.

Radio Kompas

Ook Radio Kompas (met frequenties in Diksmuide en Oostende) maakt de borst nat. Op maandag 4 juli ontvangt de zender tal van artiesten die deze dag in Diksmuide optreden. Een mooie wisselwerking dus tussen een nationale omroep en een mooie regionale speler.

Naar hitradio-televisie

Omdat het aanbod nieuwe muziek deze zomer zo groot is, werd ook het formatie MENT aangepast. Er kwamen drie uur per dag bij met enkel ‘De Hits van Zomer 2022’, uitsluitend nieuwe muziek dus en in alle prime-uren werd het aandeel recente hits verhoogd. 

Het zomeroffensief resulteert ook in extra campagnes die ondermeer lopen op Radio Nostalgie, Njam, Studio 100 TV, Plattelands TV, de Family Radio – groep, Radio Kompas, AVS en uiteraard op de eigen omroep. De volledige achterflap van de ‘Vlaanderen Zingt’ krantjes zijn ‘MENT-gebrand’ en er zijn mediapartnerships met ondermeer Het Witte Paard, Het Luisterplein op de Gentse Feesten en tal van losse grote en kleine evenementen in Vlaanderen. 

Heynen

MENT – MENT Radio app

Thuis is er natuurlijk televisie, op reis zijn er de mobiele televisie-apps van Telenet en Proximus maar ook in tuin, auto of op het strand kan MENT mee op vakantie.. via de gratis radio app. Geschikt om te streamen naar de autoradio. 


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx