RadioVisie

  • .
    .

MENT heeft nieuwe trailer (video-primeur)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

MENT put uit het mislopen van het radiodossier blijkbaar energie om hun kijkluisterproduct op televisie sterk te laten groeien. Luisteren kan in ieder geval via de MENT ‘slimme radio’ app. Zopas werd een gloednieuwe trailer geproduceerd waarmee de groei van de zender aan de ‘kijkluisteraar’ wordt voorgesteld. U krijgt ‘m bij ons in primeur te zien. 

Het in radiomiddens gewaardeerde LDG Produkties stond in voor de audio, MENT maakte zelf de beeldmontage. In de trailer wordt ingespeeld op het gevoel om Vlaming te zijn; ‘Waar je ook maar bent’. En op veel van die plaatsen kan u tegenwoordig ook naar MENT kijken en/of luisteren. Zeker nu het signaal ook werd opgepikt door satellietaanbidder Joyne. 

Het tv-signaal werd reeds de klok rond gedistribueerd door Telenet in Vlaanderen en Brussel, via SFR in de hoofdstad en eveneens via Proximus in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Online kan gekeken worden via Yelo van Telenet of Proximus TV. Eerder deze maand pikte ook Orange aan en nam MENT op distributie in z’n basispakket. 


Met Joyne werd in de afgelopen maanden een overeenkomst rond distributie via satelliet afgesloten. Ook al start het platform pas in de loop van oktober op de Vlaamse markt, de programma’s worden nu reeds gedistribueerd in HD. Dat houdt in dat er tegenwoordig ook kan worden gekeken en geluisterd in heel Europa, de Canarische eilanden, Noord-Afrika en in het oostelijk deel van Canada. (Zie kaartje)

Niet onbelangrijk is dat Joyne in casu een Nederlandse aanbieder is, die er heel wat abonnees heeft. Een ideale markt dus voor het ‘verstaanbare’ programma-aanbod van MENT bij de noorderburen. Een eerste stap voor extra ondersteuning voor het Vlaamse product, is mooi meegenomen.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx