RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Melinda FM haalt de Sint en Piet in de huiskamer 

Omdat heel wat Sinterklaasfeesten zijn afgelast omwille van de nieuwe verstrengde maatregelen rond Covid-19, brengt kustradio Melinda FM, vandaag zondag 5 december een aparte Sinterklaasshow met een… Pietenspel. “Kinderen kunnen bellen en live op de radio vragen stellen aan Piet”, zegt voorzitter Chris Schoutteet aan HLN.

“We willen vooral de ouders wat ontlasten. Velen zitten in quarantaine met de kinderen en mogen niet buiten komen. Het weer laat het niet toe om in de tuin te spelen. Na een tijdje wordt het moeilijk om de kinderen bezig te houden met iets leuks”, aldus Chris, die de situatie aan den lijve ondervindt nu hij zelf in quarantaine zit nadat zijn gezin besmet raakte.

“Daarom hebben we met onze radiozender besloten om zondag tussen 15:00 en 17:00 uur een Pietenspel te organiseren. Zij vertellen onder meer geheimen uit het Pietenkasteel. Kinderen kunnen ook deelnemen aan interacties door in te bellen. Zo kunnen ze live op de radio in contact komen met Piet en tevens ook de groetjes doen aan bijvoorbeeld de grootouders, die ze in sommige gevallen al een lange tijd niet meer hebben gezien door quarantaine”, voegt Chris nog toe. Bellen kan op 059/51.33.59.

° Melinda FM is te beluisteren op 107.8 en 107.2 FM, Melindafm.be. Vanaf maart is de zender overigens ook beschikbaar via DAB+.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
E.B.
E.B.
8 december 2021 - 02:17 02:17

Bij deze is de eerste radio gekend op de West-Vlaamse mux. Nu nog afwachten wie volgt en vooral: wat de dekking zal zijn.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx