RadioVisie

  • .
    .

Meer stemmen bij Radio2 Benebene

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Radio2 Benebene, het digitale radiobroertje van Radio2, breidt de gepresenteerde programmatie uit. Vandaag werden enkele extra programma’s en de nieuwe, maar tegelijk vertrouwde stemmen van Vanessa Van Hove en Peter Hermans aan het schema toegevoegd. Door deze uitbreiding vinden er ook enkele verschuivingen plaats bij het reguliere Radio2. 

Het digitale Radio2 Benebene heeft al gepresenteerde blokken sinds september vorig jaar, maar de CIM RAM luistercijfers van najaar 2022 maakten duidelijk dat het product momenteel nog helemaal niet aanslaat. Een gemiddeld dagbereik van amper 14.000 luisteraars, dat zijn ze bij de VRT niet gewoon.

Tijd voor enkele noodingrepen dus. Vanessa Vanhove en Peter Hermans versterken het Benebene-team. Vanavond is Vanessa voor het eerst te horen tijdens ‘Goed Gezind’. Ze presenteert van maandag tot donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur. Op vrijdag is er ‘Radio2 Benebene Feesthits’. Vanaf zaterdag 4 maart is Peter Hermans te horen met de ‘Radio2 Benebene Top 30 van…’, met muziek uit een specifiek jaar. 

Door de uitbreiding van de programmatie vinden er ook enkele verschuivingen plaats bij het reguliere Radio2. Kim Debrie presenteert vanaf vandaag het vernieuwde Radio2 Benebene tussen 18:00 en 20:00 uur. Zij neemt de fakkel over van Vanessa Vanhove die op zondag tussen 18:00 en 20:00 uur Radio2 ‘The Rat Pack’ blijft presenteren.

Dirk Ghijs neemt vanaf zaterdag 3 maart de ‘Radio2 Top 30’ voor zijn rekening met de dertig meest populaire hits van het moment.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx