RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

Maxi-jingle op weg om mini-hit te worden? (video)

Via vijf nationale omroepen in Vlaanderen loopt momenteel een opgemerkte oproep om samen de corona-crisis te lijf te gaan. De boodschap is verpakt in een gezongen radiojingle. “Koop lokaal, dat is fenomenaal!” Hier en daar wordt het catchy deuntje, met de stemmen van Raf Van Brussel (Joe) en Maureen Vanherberghen (Qmusic en Ketnet), al meegezongen. 

Radio 2, Studio Brussel, Qmusic, Joe en Topradio programmeren de mini-song, die niet alleen de aandacht trok van de mediaregies DPG Media en VAR. Ook enkele Unizo en CEO’s leenden hun stem om de boodschap te versterken. Het initiatief is een idee en productie van BRANDY. Als internationaal jingle-producent heeft het bedrijf ervaring met het omzetten van een verhaal in muziek en zang. 

“Wij mogen al jaren sonic branding produceren voor Vlaamse media en ondernemingen. En nu die door een moeilijke periode gaan, wilden we ze op onze manier een duwtje geven” zegt Diederik Decraene, managing director. “We wilden een verbindende boodschap brengen, die positiviteit en enthousiasme uitstraalt. En het moest ook authentiek klinken” voegt Tom Van der Biest, creatief directeur er aan toe. “En we kwamen al snel bij Raf Van Brussel uit. Hij is hiervoor de perfecte performer.” 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx