RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Matt Berninger (The National) neemt StuBru (eventjes) over

Fans van Matt Berninger (foto bovenaan) – frontman van The National – kunnen in hun handen wrijven, want Studio Brussel komt met pittig muzikaal nieuws. Overmorgen, vrijdag 16 oktober van 18.00 tot 19.00 uur, waagt Berninger zich aan een unieke radio take-over, live bij de publieke zender die al wel eens vaker op avontuur gaat.

Vier jaar geleden werd Studio Brussel al eens overgenomen door de heren van Bastille. De sympathieke Britten speelden toen hun favoriete muziek in Studio Bastille. In 2008 kaapten vijfentwintig jongeren tussen 14 en 18 jaar de zender. Ze kidnapten tv-nieuwsanker Wim De Vilder, regen Duitse schlagers aan elkaar, brouwden zelf een jongeren talkshow en een fictie serie en maakten de gangen van de VRT onveilig met een… reusachtige paarse penis.

Maar overmorgen gaat het er een stuk minder wild aan toe. Da’s althans de bedoeling. In zijn take over stelt Berninger zijn eerste soloalbum Serpentine Prison’ persoonlijk voor aan alle luisteraars. Hij draait een aantal nummers vanop zijn debuut én deelt ook een aantal van zijn favoriete nummers aller tijden. Kortom: niet te missen voor de fans en voor iedereen die de zanger een uur lang live radio wil horen maken.

De radio take-over van Matt Berninger: vrijdag 16 oktober van 18:00 tot 19:00 uur live op Studio Brussel. Meeluisteren kan ook via de Studio Brussel-app en via stubru.be.

De radio take-over van Matt Berninger, live bij ons!

Markeer vrijdag 16 oktober maar met een fluogele stift in je agenda, want Matt Berninger van The National gaat deze vrijdag om 18 uur een uur lang radio maken op Studio Brussel, waarbij hij zijn nieuw album 'Serpentine Prison' voorstelt en zijn favoriete platen oplegt!

Posted by Studio Brussel on Sunday, October 11, 2020


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx