RadioVisie

  • .
    .

MagiK wint MNM Start To DJ 2022

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

MagiK  won gisteren – zaterdag 30 juli – MNM Start To DJ 2022. De 21-jarige Klaas Lambrecht uit Tielt treedt daarmee in de voetsporen van Tola OG, DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex, Merlo, Manuals en Voltage.

MNM Start To DJ ging voor de twaalfde keer op zoek naar de strafste, jonge dj. Getalenteerde jongeren die vanachter de draaitafel de meest dansbare tunes uit de speakers knallen, konden zich inschrijven via de website. Uit zo’n 140 inschrijvingen werden drie finalisten geselecteerd: Medaase, MagiK en NINA BLACK.  

Ook luisteraars stemmen

In de MNM pop-up studio op het strand van Blankenberge, waren alle ogen en oren gericht op de drie finalisten. Het trio gaf tijdens hun personality set het beste van zichzelf. Hun dj-vaardigheden werden beoordeeld door een vakkundige jury met dj’s als Omdat Het Kan Soundsystem, dj Masai en Voltage, als voormalig Start To DJ-winnaar en voorzitter van de jury. 

° Lees verder onder de foto’s

Die jury beoordeelde de kandidaten op basis van hun technische skills en muziekkeuze, maar ook hun uitstraling, performance en social media dienen als ‘key ingredient’ voor een goede dj. Als laatste was er nog een networkingproef om te testen of ze de nodige connecties kunnen leggen in de dj-wereld. Naast de jury brachten ook de luisteraars hun stem uit via de MNM-app. MNM-dj’s Esther Nwanu (foto bovenaan – links) en Voltage (rechts) leidden alles in goede banen.  

Wie is MagiK? 

MagiK, met de grote K van Klaas, omschrijft zijn dj-stijl als allround en urban pop flavoured. Dat Klaas altijd al muzikaal was, kunnen zijn leerkrachten van vroeger wel bevestigen, want zij kregen vaak zelfgemaakte cd’tjes cadeau van de kleine Klaas. Op zijn elfde proefde hij voor het eerst van het echte dj-leven op dj-kamp. Daar verloor hij zijn hart en kreeg hij de smaak voor het draaien te pakken. 

Hij is grote fan van The Chainsmokers en op nationaal vlak kijkt hij op naar Henri PFR. Volgens MagiK zijn de ingrediënten voor een ideaal feestje: goede muziek en leuke mensen. Op zijn bucketlist staat draaien in de Versuz en Carré, maar het podium van Dance D-Vision en de Gentse Feesten zijn al geen vreemden meer voor hem. Deze Festival-addict is bijna afgestudeerd en wil zich daarna volledig focussen op zijn dj-carrière, zijn overwinning is daar al een mooie opstap voor.

MagiK krijgt niet alleen een plaatsje in de legendarische Start To DJ Hall of Fame, maar mag in september ook draaien in de Ushuaïa Club op Ibiza, bij het top dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. 

° MagiK op Soundcloud.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Tola OG wint MNM Start To DJ 2021

Tola OG is gisteravond op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ Lees verder

Voltage wint ‘MNM Start To DJ’

Voltage is gisteren, donderdag 13 augustus, de winnaar van  ‘MNM Start To DJ 2020’ geworden. De 22-jarige Tibeau Lees verder

Manuals wint MNM Start To DJ 2019

Manu Van Aalst (foto bovenaan) uit Boom en twintig jaar jong, heeft ‘MNM Start to Lees verder

Merlo wint MNM Start To DJ 2018 (video)

Jordi Dhooge (21 jaar) uit Waarschoot, ook bekend onder zijn dj-naam Merlo (foto bovenaan) is vanavond op MNM uitgeroepen Lees verder

Coldplay op 1 in de MNM1000 met ‘Viva La Vida’

In totaal haalde dit nummer al drie keer goud in de lijst, voor het eerst Lees verder

MNM: Robin naar tv, Wanne vervangen zonder woorden

Dubbel berichtje over MNM waarin twee presentatoren de hoofdrol spelen

VRT zet MNM-dj Wanne Synnave aan de deur

De VRT stopt onmiddellijk de samenwerking na meldingen over grensoverschrijdend gedrag.

Spes Nostra is de Strafste School 2022

Vijf scholen kregen de afgelopen weken bezoek van de Strafste Schooljury van MNM

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx