RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Luc Janssen keert terug naar de radio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het minste wat je kan zeggen van Willy is dat er gestaag aan de weg wordt getimmerd en dat het rockstation zich bijna altijd weet te versterken met de juiste mensen. Deze zomer kunnen luisteraars opnieuw genieten van de vertrouwde stem van radio-icoon Luc Janssen. Hoewel hij vorig jaar in februari met pensioen ging, vond Willy dat hij nog lang niet uitgepraat was op de radio. Daarom lokten ze hem naar de studio voor een nieuwe uitdaging.

Een hele speciale want hij gaat samen met zijn zoon Eppo (foto bovenaan – rechts) het programma – dat de toepasselijke naam ‘Janssen & Janssen’ kreeg – maken. Vanaf 3 juli elke vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren. Eppo kiest de platen en Luc (foto bovenaan – links) praat ze aan elkaar.

Luc Janssen: “Ik ben dan wel met pensioen maar voor Willy maak ik graag een uitzondering. We hebben voor ons programma van de ‘opper-Willy’ echt volledig carte blanche gekregen. Zowel Eppo als ik hebben een uit de kluiten gewassen muziekcollectie en we zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Het programma wordt dus een mix van oude en nieuwe muziek. ” 

Eppo Janssen: “Normaal stond ik deze zomer op de Pukkelpopweide, waar ik mee de affiche samenstel. Maar driewerf helaas, corona stak er een stokje voor. Tijd om een oude liefde op te zoeken: de radio. En met wie beter dan met de meest vertrouwde stem die ik ken. We hebben er superveel zin in!”  

Tijdens de zomer blijven Willy-dj’s Sofie Engelen en Annelies Orye elke weekdag op post tussen 10:00 en 16:00 uur. Vanaf 29 juni presenteert Marcel Vanthilt ‘Rock Willy’, van maandag tot donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur, waarin hij anekdotes en verhalen van legendarische festivaledities deelt met heel Vlaanderen. 

° Willy via willy.radio, DAB+, het Radioplayer-platform, via Google Home (commando: ‘Praat met Willy radio’) en via Telenet kanaal 931.  


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx