RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

LRL speelt voor kerstman tijdens ‘kerstballenshow’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Lokale Radio Lanaken (LRL) deelt dit jaar op zaterdag 21 en zondag 22 december zo’n tweeduizend prijzen uit  tijdens de eerste kerstballenshow op de kerstmarkt in Lanaken. Twee dagen lang zorgt het lokale radiostation voor een lawine van kersthits tijdens het belangrijkste koopweekend.

Michel Barthels (LRL): “Klanten die bij de lokale handelaars voor minstens tien euro aankopen doen, mogen zèlf een kerstbal uit de LRL-kerstboom op het Kerkplein plukken. In iedere kerstbal zit een verrassing. In totaal is er voor bijna tienduizend euro waarde aan geschenken voorzien: gaande van gratis consumpties tot juwelen, reischeques en flatscreen tv’s! Ook worden de aandachtige luisteraars extra getrakteerd tijdens de uitzending.

Het succes van deze speciale tombola actie zit in de samenwerking met de handelaren en de ondersteuning de gemeente. Sinds de verhuis naar de nieuwe studiolocatie is LRL letterlijk zelfs een buur. “En dat helpt geweldig om samen ideeën uit te werken!”, klinkt het enthousiast.

LRL kun je dagelijks beluisteren via 106 FM en online via lokaleradiolanaken.be. Tijdens het koopweekend van 21 en 22 december kun je hen tussen 10:00 en 18:00 uur bezoeken in de kerststudio op het Kerkplein in Lanaken.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx