RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

LRL opende nieuwe studio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De opening van de nieuwe studio’s van Lokale Radio Lanaken (LRL) bracht vrijdag jongstleden – 25 oktober – heel wat volk op de been op het Gemeenteplein 3. De komst van Herman Verbruggen – Markske uit FC De Kampioenen – was hier niet vreemd aan. Anderzijds kan LRL ook rekenen op een trouw luisterpubliek.

Tal van medewerkers maken al een kwarteeuw gepassioneerd lokale radio. Eerst bij het  ter ziele gegaan CRM en sinds enige tijd onder eigen vlag. Afgelopen jaar kreeg men een nieuwe zendvergunning voor de 106.0 FM en er is een livestream. Op termijn wil er nog graag een mobiele studiobij hebben en worden er activiteiten gestart om zich nog meer te profileren in het straatbeeld.

Naast de grote studio met lounge en bar, is er ruimte voor een tweede studio, goed voor 85 vierkante meter werkplek. De doelgroep is zogenaamd ‘Adult Contemporary’, een brede stijl van popmuziek, variërend van de sixties, over de softrock uit de seventies tot de harmonieuze muziek van vandaag.

Prettige achtergrondmuziek om bij te winkelen of te werken. Met AC-muziek, die overigens uit de Cloud wordt geplukt, mikt men vooral op 18 tot 54-jarigen. Ook lokale artiesten worden gepromoot. Daarnaast is er het eigen lokaal nieuwsaanbod, aangevuld met berichten van het persagentschap Belga. (WJL)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx