RadioVisie

  • .
    .

Lotte vraagt MNM-luisteraars hoe het gaat

De maatregelen rond corona zijn opnieuw verstrengd, het sociale en familiale leven van jongeren valt wederom stil en daar hebben zij het moeilijk mee. Daarom gaat jongerenzender MNM, net zoals in maart, opnieuw in gesprek met luisteraars om simpelweg te vragen ‘Hoewist?’. Lotte Vanwezemael gaat de komende drie weken, ’s woensdags om 18:15 uur live op Instagram in gesprek om te weten hoe het met hen gaat.

“Het zijn moeilijke tijden. Dat merken we allemaal. We mogen niet naar buiten gaan, we mogen soms niet naar school, we mogen niet naar ons werk, we mogen onze vrienden niet zien… En dan ook nog geconfronteerd worden met zoveel zieke mensen, die je misschien zelfs kent en graag ziet. Voor veel mensen, maar vooral voor jongeren kan dit een zware en eenzame periode zijn. Zo thuis zitten, misschien wel alleen of zonder iemand bij wie je écht terecht kan, kan heel hard tegenvallen. Daarom wil ik graag weten van jongeren: Hoewist?. Ik wil checken hoe het écht met ze gaat. Een goeie babbel kan wonderen doen, want het is nu meer dan ooit belangrijk om te praten en te luisteren. Zo komen we samen door deze rare periode.”

Een uur lang vraagt Lotte op Instagram Live aan de luisteraars hoe het met hen gaat. Ze maakt daarbij tijd voor een écht gesprek. Wie nood heeft aan meer ondersteuning of hulp, zal in een persoonlijke chat worden doorverwezen naar Awel, JAC, Tele-Onthaal, de Zelfmoordlijn 1813 of het Nummer tegen geweld 1712. Ook in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ had men vanochtend aandacht voor jongeren die het alsmaar moeilijker hebben. Daarom kwam kinder- en jeugdpsychiater Ilse Van Loy van ‘Huis 8’ langs om vragen te beantwoorden. 

° Hoewist: woensdag 21, 28 oktober en 4 november om 18:15 uur tijdens een Instagram Live op het Instagramkanaal van MNM (@mnmbe).


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx