RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Lokale radio voor de Kempen even vanuit… Thailand

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Radio Noorderkempen en Stereo FM moeten het voorlopig doen zonder hun Tunrhoutse programmadirecteur Stefan De Wilde (foto bovenaan). Tenminste ze kunnen niet zomaar meer even bij hem langsgaan want hij zit vast in… Thailand, wegens problemen met het vliegverkeer. Tegenwoordig even in de war als het klimaat.  

Dewilde kwam zaterdag jongstleden aan in Thailand. Nauwelijks één dag later volgde het advies om niet meer op reis te gaan, wat mogelijk tot problemen kan leiden voor de terugreis. Niet dat de luisteraars van beide lokale zenders daar veel van gaan merken. Anno 2020 is de wereld nog slechts één groot dorp. Min of meer, als er niet teveel problemen zijn…

Stefaan blijft momenteel in contact met het thuisfront via internet, de man gaat immers zelden op reis zonder laptop. Vanuit Thailand maakt hij de playlists aan en blijft zelfs instaan voor de reclameverkoop. Daarmee is hij niet aan zijn proefstuk toe, want in 2012 zat hij ook al eens vast in het buitenland. Toen na de uitbarsting van de Mount Taal vulkaan op de Filippijnen. 

Toch is het voorlopig niet echt een honderd procent ontspannen vakantie, want de zorgen om de terugvlucht spelen wel degelijk een rol. Zo zag hij al hoe de politie twee Italiaanse toeristen oppakte omdat ze besmet bleken met het coronavirus. “Ik zit hier nu op hotel met vooral heel veel Duitsers. Het coronavirus is uiteraard gespreksonderwerp nummer één”.

“Tot op vandaag werd mijn terugvlucht  van 31 maart  nog niet geannuleerd, maar je weet maar nooit. Ik had deze reis maanden geleden al geboekt”, meldt Stefan De Wilde nog vanuit Thailand aan HLN. “Mijn heenvlucht was op zaterdag 14 maart. Eén dag later adviseerde men om niet meer op reis te gaan. Maar ik was op dat moment al onderweg naar Koh Samui.”


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx