RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Lo Radio: eindejaar met feestelijke strik

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Lo Radio in Lochristi is zo een van die weinige echt lokaal georiënteerde internetradio’s die onvermoeid aan een eigen weg timmeren. Voor de laatste week van 2021 wordt een programmatie met een feestelijke strik aangekondigd met onder meer een verhalenmarathon op Kerstmis én een live partyverzoekprogramma tijdens de eerste uren van 2022.

Op kerstavond brengt pastoor Chris Simoens tussen 23 uur en 24 uur exclusief op Lo Radio zijn kerstboodschap, in aanloop naar de middernachtmis in Zaffelare. Op Kerstmis zelf zorgt Marc Meindert tussen 13 uur en 15 uur voor een kerstspecial.

Het hoofdgerecht wordt geserveerd tussen 15 uur en 19 uur: de Zeelse acteur en rasverteller Frank Van Mossevelde – vooral actief onder de vleugels van Lochristinaar Roger Bolders – werkte samen met vier collega’s twaalf vertellingen uit die aangenaam en ontspannend zijn voor een ruim publiek. Als stemmen werden Kathy De Wilde, Pascale De Winne, Bethy Van Cleemput en Jacques Van Avermaet aangetrokken. Johan Dhondt is die avond nog uw gastheer tussen 20 uur en 22 uur.

Op oudejaarsavond 31 december, vanaf 18 uur, brengen achtereenvolgens Thierry Van Hecke, MC Dries en dj Yvhell (met de enige echte Yearmix 2021) u naar 2022.

Het nieuwe jaar start Lo Radio met een gigantisch partyverzoekprogramma tussen middernacht en 6.00 uur ’s morgens, live vanuit de studio van het Idola Business Center, met Ron Van Dijck. Partyhits met een wens of een boodschap vormen de hoofdmoot. Wensen en verzoeken kan u nu al doorsturen naar verzoek@loradio.be.

Op nieuwjaarsdag past Lo Radio de feestelijke programmatie aan: tussen 13 uur en 15 uur is er een nieuwjaarsspecial met Marc Meindert, tussen 15 uur en 19 uur hoort u een herhaling van de verhalenmarathon van Kerstmis. Voor wie nog niet uitgefuifd is, is er vanaf 20 uur de re-wind van de Yearmix 2021 én een herneming van de set van MC Dries.

“Kerst en oudejaar 2021 en Nieuwjaar 2022 staan bij Lo Radio opnieuw in het teken van veilig en verantwoord fuiven bij u thuis, vanuit de huiskamer. Met de radio op een centrale plaats”, klinkt het bij het bestuursteam.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx