RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Live radio tijdens Week van Ondernemend Oostende

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Sinds gisteren  31 mei en nog tot en met morgen 2 juni maakt het Economisch Huis Oostende in samenwerking met radio Be One en Radio Noordzee live radio in het kader van de ‘Week van Ondernemend Oostende’. Er zijn verzoekjes van en voor ondernemend Oostende te horen en er komt heel wat volk langs voor een interview. 

‘De Week van Ondernemend Oostende’ is begonnen met de uitreiking van de Oostende Awards. Zeven ondernemingen of realisaties vielen in de prijzen. De lokale ondernemers blijven heel de week in de kijker en kregen de afgelopen periode de kans om verzoekjes in te sturen voor de live radioshows op dinsdag en donderdag.

Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn: “De Week van Ondernemend Oostende is een jaarlijks terugkerende campagne om onze Oostendse ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Zo willen we vanuit het Economisch Huis Oostende onze dank uiten voor het harde werk en de creatieve initiatieven van onze ondernemers.” 

Er werden maar liefst 180 liedjes aangevraagd. Daarnaast komen verspreid over de twee dagen een veertigtal Oostendse ondernemers langs voor een interview. Filip Roelandt, directeur van het Economisch Huis Oostende vroeg zelf ook een nummer aan: “Onze ondernemers zijn de draaiende motor van het economisch weefsel in Oostende en dat doen ze fantastisch. Daarom koos ik voor ‘Simply the Best’ van Tina Turner.” 

Op 31 mei richtte het Economisch Huis Oostende de spotlight op de retail- en horecazaken en sindsdien is de radiostudio terug te vinden in het Feest- en Cultuurpaleis in het centrum van de badstad. Morgen, 2 juni, wordt er uitgezonden vanuit Metagenics en komen er heel wat bedrijven uit de industriezones langs. Te horen tussen 12:00 en 16:00 uur via 107.4 FM, 105.0 FM en via de livestream op Ik koop in Oostende.be

Achteraan staat Ludo Daelman. Vooraan enkele ondernemers en leden van het schepencollege.

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx