RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Leegloop bij Radio 538?

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het blijft bijzonder onrustig in de Nederlandse radiosector. Dinsdagavond maakte Radio 538 het vertrek van Ivo van Breukelen (foto bovenaan) bekend. Of 3FM zijn nieuwe bestemming wordt, moet nog duidelijk worden. 

Tijdens de voorbije dagen voorspelden diverse bronnen en Patrick Kicken het mogelijke vertrek van twee medewerkers bij het jongerenstation van Talpa. Inmiddels viel de bevestiging dat Ivo van Breukelen, na acht jaar, de deur van de commerciële zender achter zich heeft dichtgetrokken.

Aanvankelijk was het – volgens het verleden week donderdag vrijgegeven programmaschema – de bedoeling dat de presentator van de ‘Top 50’ en van ‘Dance Departement’ elke werkdag het blok tussen 19:00 uur en 21:00 uur zou vullen. Daar komt dus niets van in huis want inmiddels werd Niek van der Bruggen tot zijn opvolger aangewezen. 

Algemeen is de verwachting dat ook hij in navolging van Barend van Deerlen naar het totaal hertekende 3FM zal trekken. Naar verluidt zou zendermanager Menno de Boer ook voor hem een plek in de dagprogrammering voorzien hebben. Dat op korte tijd een aantal dj’s van Radio 538 voor een plek bij de publieke omroepen kiezen, is opvallend. Uit vrees voor de uitkomst van de nakende frequentieverdeling? 

Of verloopt de terugkeer van zendermanager Dave Minneboo niet van een leien dakje? Er wacht hem in ieder geval een loodzware opdracht om zo snel mogelijk de achterstand van het commerciële jongerenstation op de marktleider Qmusic te dichten. Of het terughalen van Armin van Buuren, Afrojack, Sunnery James en Ryan Marciano voldoende zal zijn om dit doel te halen, zal moeten blijken.

Of worden binnen enkele dagen nog verrassende transfers aangekondigd? (FVM)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx