RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Kortrijk: Sinksenradio op 92.2 FM

Sinksen én Kortrijk. Twee handen op één buik, twee zielen in één zak, een Siamese tweeling die niet te scheiden is. Tenminste… wàs. Tot Covid-19 langskwam. Omdat er geen grote evenementen georganiseerd mogen worden. Maar Gulden Sporen-stedelingen zijn ook weer niet voor één gat te vangen.

Geen straatevenementen? Geen slow walking doorheen de straten? Geen opvallende activiteiten buitenshuis? Nee, maar omgekeerd kan ook. Alle klassiekers worden dit jaar gewoon aan huis bezorgd via de… radio en het internet. Van zaterdagavond 30 mei (18:00 uur) tot en met maandag 1 juni in één lange ruk door wordt ‘Sinksen in de wolken’ uitgezonden.

Drie dagen radio maken, dat doe je met velen. Daarom worden nog medewerkers gezocht: presentatoren en journalisten. Wie zin heeft om mee te werken stuurt voor 11 mei een fragment van maximaal één minuut met z’n beste presentatieskills naar info@quindo.be. De basis van ‘Sinksen in de wolken’ is de Kortrijkse internetradio Quindo.

Sinksenklassiekers

Muziek is er ook. Op de website sinksen.be wordt de muziekprogrammatie gedetailleerd aangekondigd. De optredens bijwonen doe je vanuit je kot: via de livestream. Daarnaast gaan muziekcentrum Track en JC Tranzit op zoek naar Kortrijkse dj’s tussen 12 en 26 jaar die een dj@home contest kunnen brengen. De winnaars van de wedstrijd mogen een set draaien op Sinksen. Meer info vind je hier.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx